15 lieliskas receptes, kas palīdzēs cīņā ar visdažādākajām kaitēm

Var sev atrast arī pāris noderīgas receptes!

Ir zināms, ka kanēļa un medus savienojums ir ārkārtīgi veselīgs un noderīgs daudzu slimību ārstēšanā. Bet tieši medus, visticamāk, ir visveselīgākais dabīgais produkts, un tas jau tūkstošiem gadu tiek izmantots visā pasaulē.

Turkāt tam nav nekādu blakusefektu, tāpēc to var izmantot dažādos veselības stāvokļos. Nesaktoties uz to, ka tam ir salda garša, pēc zinātnieku domām, ja to lieto mērenās devas, to var lietot arī diabēta slimnieki.

Tomēr savienojumā ar kanēli tā noderīgums kļūst arvien lielāks. Lūk, ko šī ārstnieciskā kombinācija var darīt jūsu veselībai:

IMŪNSISTĒMA:

Regulāra šī savienojuma lietošana paaugstina imūnsistēmu un pasargā to no vīrusiem un baktērijām. Ir atkāts, ka tajā ir ļoti daudz dzelzs un daudzi citi vitamīni, tāpēc šī maisījuma lietošana stiprina baltos asinsķermenīšus un tādējādi novērš vīrusu un baktēriju uzbrukumus.

HOLESTERĪNS:

Pētījumi ir pierādījuši, ka divu 2 ēdamkarošu medus un 3 tējkarošu kanēļa savienojums 450 ml ūdens, var samazināt holesterīna līmeni asinīs par 10 % divu stundu laikā. Vēl vairāk, šī savienojuma lietošana trīs reizes dienā ārstē hronisku holesterīnu, kā arī medu var lietot ikdienā, lai atvieglotu holesterīna simptomus.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru