Mīlas dzīves horoskops – kāds ir tavs redzējums attiecībā uz mīlestību

Kāds tu esi mīlestībā atklāts vai noslēgts?

Katram personības veidam ir sava nostāja un redzējums attiecībā uz mīlestību.

Vieni labāk dod priekšroku atturībai, bet citi ir ļoti pārliecinoši un tieši. Noskaidro, kā tava zodiaka zīme ietekmē mīlas dzīvi!

Auns: pārliecinošs

Tu esi atklāts un pateiksi visu, ko vēlies – un, ja pretī ir īstais cilvēks, tad tas viņu uzrunās. Laiku pa laikam patēlo savu pretstatu, lai saglabātu noslēpumainību.

Vērsis: jūtīgs

Tu spēlēsi uz visām viņu sajūtām uzreiz. Kad tās visas būsi atklājis, viņi gribēs tev pieskarties, pasmaržot, un apbrīnot. Tu sapratīsi, ka tava klātbūtne viņiem ir kas īpašs.

Dvīņi: gudri

Tev ir zināšanas par daudzām jomām – pietiekoši, lai varētu uzturēt interesantu sarunu, kas spēj aizraut. Kopā ar tevi asprātīgā un nepiespiestā flirtēšana nostrādās uzreiz.

Vēzis: nomierinošs

Tu spēj radīt tādu atmosfēru, kurā mīļotais cilvēks (vai potenciālais) jūtas brīvi, atvērti, un pilnībā tev uzticas. Tu to paveic, apmierinot katru mīļotā cilvēka vēlmi un remdējot unikālo apetīti.

Lauva: drosmīgs

Tu spēj pārsteigt un izbaudi katru reizi, kad citi tevi apbrīno. Pārvirzi šo vajadzību pēc uzmanības uz mīlas dzīvi un spēsi radīt tiešām aizraujošus scenārijus.

Jaunava: saprotošs

Tev šajā jomā nav problēmu, un dzīvē viss ir salikts pa plauktiņiem. Tev piemīt viss, kas vajadzīgs. Viss, kas jādara, ir jādalās ar to ar cilvēku, kurš novērtēs tavas dotības.

Svari: nekonkrēti

Tu mīlestības jomā izvēlies iet apkārtceļu. Ļauj vārdiem izpaust vienu, bet acīm teikt pavisam ko citu. Tu iekļūsti mīļotā cilvēka domās, viņam nemaz nezinot, vai tev ir kādas jūtas pret viņu vai nav.

Skorpions: ass

Tu jau sākumā pārņem vadību un ļauj vaļu savai jautrajai pusei, kas kontrolē sarunas gaitu. Pēc tam izvairies jautāt garlaicīgos un parastos jautājumus, ko vienmēr uzdod vairums cilvēku. Pat tad, ja esi kopā ar šo cilvēku jau gadiem ilgi, tu esi tas, kurš piedod  attiecībām asumu.

Strēlnieks: pārliecinošs

Sākot no matiem, līdz pat apaviem, gaitai un balss tembram, tu piestrādā pie pilnīgi visa, lai pārliecinātos, ka tava izvēle dod vēlamo rezultātu. Kad esi pārliecināts par sevi, tad arī ļauj izpausties savam iekšējam ‘es’.

Mežāzis: neparedzams

Vienā brīdī tu izsaki komplimentu, bet jau nākamajā spied uz viņa vājībām.  Tu piesaisti viņa uzmanību, bet pēc tam aizej prom un kādu laiku viņu ignorē. Viņš nezina, kāds būs tavs nākamais solis, un tev patīk vērot viņa priecīgo satraukumu.

Ūdensvīrs: pasaulīgs

Tev ir pievilcīga pasaules uztvere. Tu sevi uztver kā cilvēcīgu būtni, tāpēc esi lietas kursā par aktuālajiem notikumiem un kopīgiem pasākumiem. Tu zini, kur ir jautrība, un tur arī atrodi vasaras mīlestību.

Zivis: sirsnīgas

Gluži kā biedējošos amerikāņu kalniņos, mīlas dzīvē dažreiz ir pārāk daudz asu kāpumu, bet brauciens lejā skaitās kā izprieca. Pamaini aizraujošo taktiku un pamēģini ieviest nedaudz maiguma. Tas ir tieši tas, kas pasaulei un tavam mīļotajam cilvēkam ir vajadzīgs.

Pievienot komentāru