Sastāvdaļas
● 300 g smilšu mīklas cepumu
● 300 ml skābā krējuma
● 100 g cukura
● 8 g vaniļas cukura
● 50 g attīrītu, drupinātu riekstu
Pagatavošana
Krēma pagatavošanai skābo krējumu sakuļ kopā ar parasto un vaniļas cukuru.
Ņem lēzenu kvadrāt vai taisnstūra veida šķīvi, liek pirmo cepumu kārtu, pa virsu uzklāj krēmu.
Tad atkal liek cepumu kārtu, uzklāj krēmu, liek pamīšus, kamēr beidzas cepumi un krēms.
Dažus pāri palikušos cepumus sasmalcina drupačās.
Drupinātos riekstus mazliet apgrauzdē sausā pannā, samaisa ar sasmalcinātajiem cepumiem.
Apkaisa torti, liek ledusskapī uz apmēram 3-4 stundām, bet labāk uz visu nakti.
Labu apetīti!