Sastāvdaļas:
- Biezpiens 700g
- Rozīnes 1 glāze
- Cukurs 1 glāze
- Krējums 1 glāze
- Želatīns 40g
- Piens 3 glāzes
- Grieķu rieksti 1 glāze
- Mandarīni 2gb
- Kivi 2 gb
- Konservēti ananāsi 250g
- Konservēti persiki 250g
- Vaniļas cukurs pēc garšas
LASI ARĪ ŠO:“Krējuma” kūka – vājprātīgi garda
Pagatavošana:
1. Aplejiet želatīnu ar glāzi piena un atstājiet uz 30 minūtēm, lai uzbriest. Pārējo pienu uzkarsējiet uz vidēja karstuma uguns, bet neuzvāriet. Pievienojiet želatīna-piena maisījumu.
2. Rozīnēm uzlejiet karstu ūdeni un atstājiet uz 20 minūtēm, pēc tam nosusējiet. Sasmalciniet riekstus blenderī vai arī sagrieziet gabaliņos.
3. Biezpienu ar cukuru sasmalciniet un kārtīgi samaisiet. Pēc tam pievienojiet krējumu, želatīnu un vaniļas cukuru.
4. Izjaucamā formā kombinējiet tortes kārtas: mandarīnu daiviņas, tad biezpiena jaukto masu, kivi gabaliņus, biezpiena jaukto masu, ananāsu kārtu, tad biezpiena jaukto masu, persiku gabaliņus utt. Tortes virsējo kārtu izrotājiet ar dažādiem augļiem.
5. Lieciet ledusskapī uz 4-5 stundām.
[…] Arī interesanti: Biezpiena torte ar augļiem […]