Krāpnieks, varmāka, ja zini viņa atrašanos nekavējoties ziņo policijai!!!


Sociālajā vietnē ievietots ziņojums par kādu vīrieti, kurš apkrāpis daudz cilvēku.
Lūk rakstītais:

KRĀPNIEKS, VARMĀKA, MEKLĒŠANĀ!!!?? Esiet uzmanīgi izkrapj naudu, pat spelejoties ar bernu veselību. (šim cilvekam nekā svēta nav)😤 Nekada gadijuma nedodiet – neaizdodiet naudu,lielos apmeros, jo tas uz neatdošanu.?!! BERNI viņam atņemti, meklēšana par vardarbību pret berniem.!!!!🤬😡Kā ari melo ka viņam ir auto vadītaja tiesības, (tadu nav) – neuzticiet savu auto. 😡😠Viņam liegums un vel ari par braukšanu bez tiesibam piemerots cietumsods, no ka ari izvairas. 😤🤬Dzivo uz citu rēķina, melo ļoti profesionali.Veido kopdzivi pat ar pensija vecuma sievietem un jaunakam, (vecums un izskats viņam nav šķerslis), lai butu iespeja kur dzivot un no ka izdzivot.
Vairak viņš šobrīd uzturas vien tuļu cilveku tuvuma, ka ari tadu loka kuriem darbīgas rokas noderetu🤬😡… Lauku rajonos, vjentuļakas vietas, kur cilveki retak ir pilsetās, kur policija mazak brauka, un kur cilveki gandriz neizmanto internetu, nepartraukti attaisnojas, ka par viņu izplata nepatiesas baumas, bet īstenība par visu meklēšanu var parliecinaties policija!!!!
Melo ari par to ka abi vecaki miruši un ka ir no bērnu nama(meli) , dzīvo bez dokumentiem, iznīcinājis, lai nav pieradījumu,(sadedzinajis), sevi deve citos vardos un uzvardos sevi. Kā arī melo par savu vecumu, izskatas vecaks par saviem gadiem. 😡😡Īstais Vārds- Raivis Kinne un dzimis 13.02.91.
Iepriekš sodīts 6 gadus par naudas izkrapšanam, karšu zadzibam, zagšanam. Esiet piesardzīgi, viņa viltība neizmerojama. 😤!!!!! SARGIET!!!! Sargiet savus paziņas un draugus, radus.!!! Ģimes jauc ara!!! 😤😡. Visi kas ir dzivojuši ar šo personu nonakuši lielos parados. Mekleta persona mēģina iegadaties neīstos viltus dokumentus lai aizmuktu no Latvijas. Dzīvo Jelgava, Šķibē, Slampē, Tukuma, Rīga-dažados rajonos. Un citur. Ja viņš dzīvo pie jusu radiem, draugiem, paziņam – ziņojiet policija!!! 💯

KRĀPNIEKS, VARMĀKA, MEKLĒŠANĀ!!!?? Esiet uzmanīgi izkrapj naudu, pat spelejoties ar bernu veselību. (šim cilvekam nekā…

Posted by Kristīne Putniņa on 2020 m. liepos 8 d., trečiadienis

Pievienot komentāru