Aizmirstiet to, ko saka citi, un esat tie, kas jūs vēlaties būt.

Jūs esat īpašs.

Jā, jūs. Jūs, tas, kurš lasāt šo rakstu. Jūs, tas, kurš tikko noklikšķinājāt uz raksta, cerot atrast mierinājumu kāda cita vārdos. Jūs, tas, kurš bieži aizmirst to, cik jūs esat cienīgs.

Jūs esat īpašs. Un tomēr, jūs to neredzat.

Jūs esat nācis šajā pasaulē, lai būtu jūs pats. Mazs, perfekts prieka sainītis, kurš nebija spējīgs uz neko citu, kā atrasties tieši tajā brīdī. Jums nebija ne mazākās nojausmas, kāda ir pasaule. Jums nebija ne mazākās nojausmas, kāds ir jūsu ķermenis. Jūs vienkārši pastāvējāt, elpojāt un izpētījāt.

Jūs bijāt tikai cilvēks. Tukša papīra lapa …

Un tad jūs sākāt augt. Bet, kamēr jūs izpētījāt un attīstījāties savā pasaulē, cilvēki sāka jūs piepildīt ar savu pārliecību, cerībām, viedokļiem, bailēm, nedrošībām, kam nebija nekā kopīga ar to, kāds jūs esat kā cilvēks. Sliktākais ir tas, ka cilvēki joprojām tā dara, un jūs ticiet viņiem ..

LASI ARĪ ŠO: 5 zaļumu veidi, ko viegli izaudzēt uz palodzes

Jūs neesat tas, ko cilvēki saka, kas jūs esiet… Tātad, lūdzu, aizmirstiet to, ko saka cilvēki, un esiet tas, kas vēlieties būt. Un, ja jums liekas, ka nevarat atrast savu patieso es, vienkārši sekojiet šajie punktiem…

 

  • Atgādiniet sev, cik īpašs jūs esiet. Pasaulē nav neviena tāda paša, kā jūs. Jūs esat unikāls prasmju, dāvanu, talantu, pieredzes, viedokļu un trūkumu kombinācija. Jūs esat vienīgais, kurš domā tā, kā domājat jūs pats. Vienīgais, kurš runā tā, kā runājat jūs pats. Vienīgais, kurš mīl tā, kā mīlat jūs pats. Un tas ir diezgan liels brīnums, ja jūs man jautātu.
  • Izveidojiet pats savus pozitīvos apgalvojumus un atkārtojiet tos katru dienu. Es zinu, tas izklausās klišejiski. Būšu godīgs, es nekad neticēju, ka viņi tiešām strādā. Līdz es to sajutu uz savas ādas. Afirmācijas darbojas, un tas ir pats labākais, ko jūs varat sev izdarīt. Ja vēlatas mainīt savu dzīvi uz labo pusi, jums jāsāk virzīt savas smadzenes uz savādāku domāšanu. 
  • Dariet tās lietas, kas liek jūsu sirdij smaidīt. Vai jums vispār ir kāds priekšstats par to, cik daudz ļaunuma jūs patiesībā sev nodariet, atturoties no lietām, kuras jūs mīlat? Pārtrauciet slīkt ciešanās un sevis žēlošanā. Beidziet sevi iegāzt. Jums ir tikai viena dzīve, lai dzīvotu. Dariet visu, ko vēlaties.
  • Nesalīdziniet sevi ar citiem cilvēkiem. Tā nav jūsu darīšana, ko citi cilvēki dara savās dzīvēs un kā viņi izvēlas tās dzīvot. Tāpat kā neviena cita cilvēka darīšana nav tas, ko jūs darāt savā dzīvē un kā izvēlaties to dzīvot. Tāpēc pārtrauciet salīdzināt savu dzīvi ar citu dzīvēm. Beidziet salīdzināt savu unikalitāti ar citiem cilvēkiem. Sekojiet savam ceļam, izbaudiet piedzīvojumus un mācieties no savām kļūdām. Salīdzināšana tikai izsūks no jums dzīvību.
  • Iemācieties sev piedot. Jūs esat pieļāvis daudz kļūdu. Un? Jūs esat cilvēks. Jūs esat dzimis ar spēju kļūdīties. Bet uzminiet kas? Jums un tikai jums ir iespēja tās labot. Tāpēc, lūdzu, tikiet tām pāri. Metiet pie malas vainas apziņu un sevis žēlošanu, un vienkārši piedodiet sev. Rīt ir jauna diena. Jauna iespēja izdarīt visu pareizi. Nepalaidiet to garām.
  • Beidziet sevi apšaubīt. Atbrīvojieties no zema pašnovērtējuma humora. Apklusiniet savu iekšējo kritiķi. Kā jūs domājat virzīties uz priekšu un dzīvot dzīvē, kas jums patiešām patīk, ja jūsu standarta reakcija uz visu to, ko jūs darāt, ir “Es esmu tik stulbs, es sevi ienīstu”? Atbrīvojieties no drāmas un pārliecības, ka neesat pietiekami labs. Jūs esat kaut kas vairāk. Jums vienkārši jātic sev.
  • Mīliet sevi katru dienu arvien vairāk. Sevis mīlēšana ir jūsu laimes atslēga.

 

 

Pievienot komentāru