Ak, nabadziņi! 3 Zodiaka zīmes, kurām 2019. gads iesāksies ar grūtībām

Galvenais nepadoties pie pirmajām grūtībām!

JAUNAVA

Nav nekāds noslēpums, ka Jaunavas ir strādīgi un centīgi cilvēki, kuri parasti nepadodas pie pirmajām grūtībām, bet cīnās līdz beigām. 2019. gads sola izmaiņas darba un karjeras jomā. Īpaši saspringts būs pats gada sākums, taču gada beigās darbi kļūs vieglāki.

Vēlēsies lielākus ienākumus, tas nozīmē to, ka būs jāstrādā vairāk. Iespējams, ka lielāka darbu kaudze tev nenesīs tik lielus ienākumus, kā strādāšana kvalitatīvāk. Iespējama darba vietas maiņa.

STRĒLNIEKS

2019. gada prognozes Strēlniekiem sola spēcīgu garīgo enerģiju, kas nozīmē vēl spēcīgākas emocijas. Lai arī tas varētu sagādāt grūtības profesionālu lēmumu pieņemšanā, Strēlniekiem būs vieglāk izdarīt izvēli mīlestības jomā. Seko savai sirdsbalsij! Ja esi viens, tad sāc rīkoties un nebaidies pieņemt spontānus lēmumus. Iespējams, tu pat varētu atjaunot kādas no iepriekšējām attiecībām.

SVARI

2019. gadā Svariem vajadzēs izmantot savu enerģiju, lai parūpētos par fizisko sagatavotību un sāktu nodarboties ar sportu vai kādām citām fiziskām aktivitātēm. Ja esi apņēmies nomest svaru – tad viegli nebūs!

Tāpat kā fiziskā enerģija, arī garīgā enerģija 2019. gadā sasniegs jaunas virsotnes. Nākamajā gadā tev būs vieglāk pieņemt lēmumus. Neaizmirsti par savām sirdslietām, hobijiem, satiecies ar draugiem un ģimeni, bet turies tālāk no neveselīgas pārtikas.

Iespējams,ka gada sākumā nāksies saskarties ar melīgiem cilvēkiem, bet tu ātri vien spēsi saprast, kuri tev ir kaitīgi, bet kuri – labvēlīgi!

COMMENTS

Pievienot komentāru