Ar partneri uz šķiršanās robežas? Iespējams, ka šis horoskops spēs palīdzēt!

Vērtīgi padomi katrai no zodiaka zīmēm!

Auns

Jums jāsaprot, ka attiecības ir kā kāpšana kalnā, kur jums ir nepieciešams sasniegt virsotni. Kad viss attiecībās kļūst nepanesams, iespējams, ka jums nepieciešamas krasas izmaiņas. Pamēģiniet kaut ko jaunu!

Vērsis

Jums vienkārši nepieciešams pārliecināt savu partneri, lai viņš jums dod ceļu. Jūs esat ļoti ietiepīgi. Tieši šī iemesla dēļ jums rodas problēmas. Jūs nekad neiziesiet uz kompromisu. Jūs ienīstat, kad jūsu partneris dara tāpat. Varbūt, ka ir vērts piekāpties?

Dvīņi

Jūs spēsiet saglābt savu laulību, ja viens ar otru pavadīsiet biežāk laiku kopā. Jums ir tieksme pārāk ātri aizgriezties prom no sava partnera.

Vēzis

Jūs tiešām varat glābt savu laulību, ja koncentrēsieties uz sevi un savu partneri.

Lauva

Jūs spēsiet glābt savu laulības dzīvi, ja iegūsiet uzslavas no sava partnera. Jums ir nepieciešams partneris, kas apzinās, ka jums ir salīdzinoši liels ego, kuram nepieciešamas nemitīgas uzmanības izpausmes.

Jaunava

Savu laulību varēsiet glābt tad, ja piedalīsieties dziļās un nopietnās sarunās ar savu otro pusīti. Jūs esat ļoti intelektuāla būtne. Tieši tādēļ jums vislabākais veids, kā panākt attiecībās skaidrību – novedot šo visu līdz loģiskai un racionālai domāšanai un tādiem pašiem risinājumiem.

Svari

Kompromiss. Tas ir tas, kas spēs glābt jūsu laulību. Jūs vienmēr darāt visu iespējamo, lai veicinātu harmonisku saikni jūsu attiecībās. Jūs zināt un saprotat, ka to nebūs iespējams izdarīt, ja neiesiet uz kompromisu un neupurēsiet sevi.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru