Ar šīs metodes palīdzību tumšie loki zem acīm pazuda kā nebijuši – pilnīgi nespēju noticēt!

Lūk, 5 labākie līdzekļi kā atbrīvoties no tumšajiem lokiem.

Mandeļu eļļa

Pirms miega uz tumšajiem lokiem uzklāj nelielu daudzumu mandeļu eļļu un viegli iemasē to ādā. Atstāj eļļu uz visu nakti. Nākamajā rītā noskalo seju ar aukstu ūdeni. Dariet to katru dienu, līdz pazūd tumšie loki.

Gurķis

Svaigu gurķi sagriez biezās šķēlēs un 30 minūtes ledusskapī atdzesē. Uz 10 minūtēm uzliec gurķa šķēlītes uz attiecīgās sejas zonas. Pēc tam noskalo ar ūdeni. Atkārto procedūru divreiz dienā veselu nedēļu vai ilgāk.

Vēl viena iespēja ir samaisīt gurķu sulu ar citronu vienādos daudzumos. Izmanto vates tamponu, lai maisījumu uzklātu uz skarto ādas daļu. Atstāj 15 minūtes un pēc tam noskalo ar ūdeni. Dari to katru dienu, līdz pazūd tumšie loki.

Neapstrādāts kartupelis

Notīri vienu vai divus kartupeļus. Samitrini vati kartupeļu sulā un uzklāj uz aizvērtām acīm. Pārliecinies vai sula apklāj tumšos lokus zem acīm, kā arī plakstiņus. Atstāj 10-15 minūtes. Plakstiņus pēc tam labi izskalot ar vēsu ūdeni. Atkārto procedūru vienu vai divas reizes dienā vairāku nedēļu garumā. Kartupeļu sulas vietā, lai noņemtu tumšos lokus zem acīm, var izmantot arī biezas kartupeļu šķēles.

Rožūdens

Iemērc vati tīrā rožūdenī. Uzklāj uz aizvērtiem plakstiņiem. Atstāj uz kādām 15 minūtēm. Atkārto procedūru vienu vai divas reizes dienā vairāku nedēļu garumā.

Tomāts

Samaisi vienu tējkaroti tomātu sulas ar pusi tējkarotes citrona sulas. Viegli uzklājiet maisījumu uz tumšajiem lokiem zem acīm un atstājiet 10 minūtes. Noskalot ar ūdeni. Dariet to divreiz dienā dažas nedēļas.

Tu vari arī izdzert glāzi tomātu sulas ar piparmētru lapām, citronu sulu un sāli. Lai sasniegtu maksimālo rezultātu, dzer minēto dzērienu  uzreiz pēc pagatavošanas. Dzer vienu vai divas reizes nedēļā.

Pievienot komentāru