Kārlis atklāj, jo gribējis pateikt Valteram, bet nepaspēja…

LTV komanda raidījumā “Aculiecinieks” atskatījās uz Valtera dzīvi.

Raidījumu veidoja, gan mūziķa tuvākie cilvēki, gan draugi un kolēģi. Starp tuvākajiem Valtera draugiem noteikti ir viņa līgava Kristīne, taču vistuvākais un senākais draugs ir Kārlis.

Skaidrs, ka Kārlis ar Valteru ir pavadījuši kopā laiku jau no bērna kājas, līdz ar to – viņi viens otru ļoti labi pazina.

Kārlis Būmeisters raidījumam atklāja, ka tad, kad “risks kļuvis aizvien lielāks” viņš iegādājās biļeti uz Rīgu, taču Latvijā varēja atgriezties vien ceturtdien, bet Valters mūžībā aizgāja trešdienas, 17. oktobra, rītā. Taču, pirms tam Kārlis uzrakstījis savam draugam vēstuli, kuru gribēja, lai Valters izlasa vai viņam tā tiek nolasīta.

Diemžēl, vēstule līdz Valteram netika….

Kārlis atklāj:”Es viņam pirmo reizi mūžā uzrakstīju, ka es viņu mīlu. Visticamāk tas bija svarīgāk man nekā viņam.”

Jau vēstīts, ka Valters cīnījās ar ļaundabīgu audzēju, un labdarības portāls “Ziedot.lv” pagājušā gada ziemā aicināja iedzīvotājus ziedot līdzekļus viņa ārstēšanas terapijām Vācijā. Naudas summa neticamā ātrumā tika saziedota, tomēr… neskatoties uz finansēm, nekas Valteram tomēr nespēja palīdzēt.

#Aculiecinieks

Šī – pēdējā vasara – viņam bija lieliska un mīlestības pilna. Kad vēzis atgriezās, vienmēr tik ļoti apzinīgais Valters nevarēja pārdzīvot arī to, ka savā ziņā nav varējis attaisnot lielās cerības. Lai gan viņam nekas nevienam nebija jāpierāda. Valters vienmēr būs un paliks kā apliecinājums neticami stiprai gribai un tam, ka eņģeļi nereti dzīvo arī tepat, starp mums. https://www.lsm.lv/raksts/dzive–stils/cilvekstasti/valters-fridenbergs-milestibas-un-ceribas-pilna-pedeja-vasara.a297402/

Posted by LTV Ziņu Dienests on Sestdiena, 2018. gada 27. oktobris

Pievienot komentāru