Bagātības enerģija un nabadzības enerģija

Bagātības enerģija

1.Tīrība mājās

Tīrs koridors, jo caur to nauda ienāk mājās. Tīras istabas, jo nauda tur glabājas. Tīri logi, jo tie ir nākotnes vārti metafiziskā līmenī. Tīra vannasistaba un tualete, jo caur tām pēc fen-šui nauda aiziet.

2.Derīgas un nepieciešamas lietas

Tās ir lietas, ko jūs izmantojiet vismaz reizi gadā. Ja mājās ir grāmatas, kuras jūs pārlasāt retāk, tad reizi gadā tās jāpārcilā un jānoslauka no tām putekļi. Tad nebloķēsies enerģija šajā vietā.

3.Pareizas domas

Jūs varat to atļauties. Gan skaistu kleitu, gan atvaļinājumu pie jūras, gan jaunu mašīnu. Iedomājieties, ka tas viss jums jau ir. Vizualizējiet sevi jaunajā kleitā, sēžot pie jaunās mašīnas stūres, kura ved jūs uz jūru. Un tas noteikti būs jūsu dzīvē. Galvenais ir ticēt tam, un dot Visumam iespēju realizēt jūsu sapņus.

4.Labdarība

Bagātības enerģija viennozīmīgi rodas tur, kur ir līdzvērtīga apmaiņa: dot-saņemt. Ja jūs naudu nopelniet un tikai “liekat zeķē”, netērējot savām vajadzībām, līdzsvara nebūs.

Vai esiet dzirdējuši tādu jēdzienu – desmitā tiesa? Tikai agrāk to ziedoja baznīcā, bet tagad var vienkārši palīdzēt trūkumcietējiem. Šo ieteikumu pildīšana pievilks jūsu dzīvē bagātības enerģiju, tikai galvenais, lai nauda nekļūst par jūsu Dievu. Saglabājiet savā dvēselē patiesās vērtības un atcerieties, ka materiālie labumi ir radīti cilvēkam, nevis cilvēks priekš tiem.

COMMENTS

Pievienot komentāru