Bagātības enerģija un nabadzības enerģija

Gan bagātība, gan nabadzība izstaro savu īpašo enerģētiku. Kāda gan starp tām ir atšķirība? Vai, esot nabadzīgam, var sākt izstarot bagātības enerģiju? To nemāca ne skolā, ne augstskolā un nestāsta darbavietā. Protams, jo valstij nav vajadzīgi bagāti un neatkarīgi cilvēki, ir vajadzīgi sistēmas vergi, kas visnepieciešamāko lietu iegādei strādās vaiga sviedros, nodrošinot augstu produktivitāti.

Pētījumu rezultātos jau sen ir secināts, ka, ja nabadzīgs cilvēks, kuram vajadzīga nauda, sāks uzvesties tā, itkā būtu bagāts, tad viņa enerģētika izstaros vibrācijas, kas pievelk naudu. Taču, kā saprast, kā uzvesties, ja jūs nekad neesiet bijuši bagāti? Ko darīt, par ko domāt, kā attiekties pret naudu? Apskatīsim kritērijus, kas raksturo bagātības enerģiju un nabadzības enerģiju.

Nabadzības enerģija

1.Netīrība un nekārtība

Pievērsiet uzmanību, ka nabadzība vienmēr ir tur, kur ir netīrs. Māja nav sakārtota, lietas izmētātas, logi nemazgāti. Naudai patīk tīrība, bet, ja tās nav, tad nav arī naudas.

2.Veci krāmi

Vecās mantas, kas sen jau netiek lietotas, bloķē enerģiju, traucējot naudas cirkulācijai. Ja neatbrīvosieties no vecajiem krāmiem, tad jaunajam nav vietas, kur ienākt. Bieži cilvēki vienkārši neatzīst vecās mantas par krāmiem un domā, ja nu kādreiz noder. Tās ir mēbeles no vecvecmāmiņas, vecās grāmatas, kuras sen neviens nelasa un neizlasīs, gan arī pagājušā gadsimta apģērbs, kas saglabāts nākamajām paaudzēm.

LASI ARĪ ŠO: Zēns piedzima ar 7 kg svaru. Kā viņš izskatās tagad, 36 gadu vecumā

3.Neveselīga ekonomija

Kas tas ir? Tas nozīmē, ka katra lieka “kapeiciņa” tiek atlikta nebaltām dienām. Kad zeķbikses, cik reižu saplīst, tik arī tiek salāpītas. Sak, zem biksēm neredzēs! Kad apakšveļa ir nonēsāta un samazgāta tiktāl, ka nepatīkami to jau uzvilkt. Taču tas viss valkājas. Jo naudu tādiem niekiem tērēt nedrīkst! Tā taču ir nolikta nebaltai dienai. Tāda sevis programmēšana ne tikai izplata nabadzības enerģiju, bet arī pievelk “paredzēto” nebalto dienu.

4.Liegums sapņot

Tas ir tad, kad jūs veikala vitrīnā ieraugāt skaistu kleitu un tā vietā, lai iedomātos to sev mugurā, domājat, ka “mēs to nevaram atļauties”. Vai, kad jūsu vīrs sapņaini runā par braucienu uz jūru, bet jūs viņam pārmetoši sakāt: “Ko tu? Bērnam vajadzīgs apģērbs!” Tādā veidā jūs savu nākotni programmējat uz nabadzību. Ja jums šobrīd ir problēmas ar naudu, tas nebūt nenozīmē, ka pēc pusgada jūs nevarēsiet aizbraukt uz jūru vai nopirkt skaisto kleitu. Visums jebkurā brīdī var jums iedot jebkādas iespējas. Bet jūs tam neļaujat to izdarīt. Jo jūs jau labāk ziniet, ka naudas jums nav un nebūs!

JA VĒLIES LASĪT PAR BAGĀTĪBAS ENERĢIJU, TAD EJ UZ NĀKAMO LAPU:

COMMENTS

Pievienot komentāru