Cik liels partneru skaits visas dzīves laikā ir katras zodiaka zīmes pārstāvim

Vai tik tiešām tā varētu būt?

Auns

Auna zīmē dzimušie cilvēki ir pašpārliecināti, taču nedaudz nepacietīgi. Šie cilvēki īpaši nekautrēsies kādu uzrunāt.

Partneru skaits: 5-6

Vērsis

Dažkārt Vērsis var šķist pārlieku īpašniecisks, tomēr šīs zīmes pārstāvis vienmēr būs blakus savam mīļotajam cilvēkam. Šādi cilvēki nevēlas mainīt partnerus un patiesi cenšas saglabāt lieliskas attiecības.

Partneru skaits: 2-3

Dvīņi

Dvīņiem vienmēr ir vairākas opcijas, jo cilvēki teju stāv rindā, lai satiktos ar Dvīņiem.

Partneru skaits: 3-5

Vēzis

Vēži nevēlas īslaicīgus romānus vai vienas nakts sakarus, tas nebūt nav viņu dabā. Viņi ir jūtīgi cilvēki, kuri savā dzīvē nesper nozīmīgus soļus, pirms nav spējuši patiesi atvērties otram cilvēkam. Savā seksualitātē Vēzis labprāt dalās tikai ar vienu vai diviem cilvēkiem.

Partneru skaits: 1-3

Lauva

Lauva ir ikvienas ballītes dvēsele, cilvēki pret viņu jūt neticamu pieķeršanos un tādu nav mazums. Gultā Lauvas ir dominanti un vienlīdz šarmanti, tieši tādēļ šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir tik interesanti partneriem.

Partneru skaits: 7-9

Jaunava

Jaunavas apmierinātība ir tieši proporcionāla pielūdzēju skaitam.

Partneru skaits: 4-7

Svari

Svari savu šarmu izmanto, lai pēc iespējas ātrāk nonāktu pie lietas. Šīs zīmes pārstāvis ballīti nekad nepamet viens pats.

Partneru skaits: 7-9

Skorpions

Lūk arī pavedināšanas lielmeistars. Skorpions ir viskaislīgākā zodiaka zīme, tomēr viņiem ir pamatīgas problēmas ar greizsirdību, tieši tādēļ viņiem ir grūti uzticēties cilvēkiem. Lai baudītu lielisku mīlēšanos, tev no sākuma jāiekaro Skorpiona sirds.

Partneru skaits: 3-5

Strēlnieks

Strēlnieki ir visai populāri savu paziņu lokā, jo šie cilvēki ir harizmātiski, jautri un ar viņiem runājot nekad nekļūst garlaicīgi.

Partneru skaits: 6-8

Mežāzis

Kas attiecas uz kaisli, Mežāži ir visai lieli ierastā piekritēji un viņiem īpaši nepatīk eksperimentēt.

Partneru skaits: 4-7

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir tas cilvēks, kuram garīga līmeņa stimulācija nepieciešama tik pat lielā mērā kā fiziska. Šīs zīmes pārstāvis netic tam, ka iespējami vienkārši gadījuma sakari bez pieķeršanas, tā vietā viņi dod priekšroku ilgtermiņa attiecībām.

Partneru skaits: 2-5

Zivis

Zivis dzīvo sapņu pasaulē un meklē romantiku, kas atšķiras no ikdienišķā. Zivis interesē mīlestības izpausme, nevis traka, zvērīga mīlēšanās.

Partneru skaits: 7-9

Pievienot komentāru