Dieta “Nedēļa” – Rezultāti būs acīm redzami!

Trešdiena

Brokastis: 50 g auzu pārslu putras, pagatavota ar pienu un ūdeni, kafija vai tēja bez cukura.

Uzkoda: mandarīns.

Pusdienas: 150 g baltā zivs cepta cepeškrāsnī vai vārīta, 200 g vārītu ziedkāpostu, kafija ar pienu bez cukura.

Uzkoda: bumbieris.

Vakariņas (ne vēlāk kā pēc plkst. 19.00): 150 g tītara sautējuma, 200 ml 1% kefīra, 1-2 tējkarotes klijas.

Ceturtdiena

Brokastis: omlete no 2 olām un 2 ēdamkarotēm piena, cepti šampinjoni, kafija vai tēja bez cukura.

Uzkoda: banāns.

Pusdienas: 250 g bulgāru piparu, pildīti ar gaļu, 1 svaigs gurķis, kafija vai tēja bez cukura.

Uzkoda: ābols, kivi.

Vakariņas ( ne vēlā kā pēc plkst. 19.00): 300 g salāti no svaigiem kāpostiem, saldiem pipariem un burkāniem, sajaukti ar 1 tējkaroti olīveļļu bez sāls, 100 g vārītu garneļu un 200 ml 1% kefīra, 1 tējkarote klijas.

Piektdiena

Brokastis: 50 g griķu biezputras, vārīta ūdenī, pievienojot 1 tējkaroti sviestu, kafija vai tēja bez cukura.

Uzkoda: banāns.

Pusdienas: 100 g vārītas vai ceptas vistas vai liellopu gaļas, 300 g dārzeņu salāti no rukolas, tomātiem un gurķa, kafija vai tēja bez cukura.

Uzkoda: nektarīns.

Vakariņas (ne vēlāk kā pēc plkst. 19.00): 150 g vārītas pupiņas ar burkāniem, 150 g cepeškrāsnī ceptas sēnes, 200 ml kefīrs, 1-2 tējkarotes klijas.

Sestdiena

Brokastis: cepts ābols, 50 g biezpiena, 1 tējkarote medus, kafija vai tēja bez cukura.

Uzkoda: bumbieris.

Pusdienas: 100 g baltā zivs cepta cepeškrāsnī vai vārīta, 200 g kaprēzes salāti, kafija vai tēja bez cukura.

Uzkoda: ābols.

Vakariņas (ne vēlā kā pēc plkst. 19.00): 200 g cukīni sautējums, 200 ml kefīrs, 1-2 tējkarotes klijas.

Svētdiena

Brokastis: olu kultenis no 2 olām un 2 ēdamkarotēm piena, 1 tomāts, kafija vai tēja bez cukura.

Uzkoda: 125 ml dabiskais jogurts.

Pusdienas: 150 g vārīta vistas krūtiņa, dārzeņu salāti no redīsiem, lapu salātiem un gurķa, sajaukti ar 1 ēdamkaroti jogurta.

Uzkoda: 1 apelsīns.

Vakariņas (ne vēlāk kā pēc plkst. 19.00): 200 g kalmāru salāti, 200 ml kefīrs, 1-2 tējkarotes klijas.

Avots

Pievienot komentāru