Trešdiena
Brokastis: 50 g auzu pārslu putras, pagatavota ar pienu un ūdeni, kafija vai tēja bez cukura.
Uzkoda: mandarīns.
Pusdienas: 150 g baltā zivs cepta cepeškrāsnī vai vārīta, 200 g vārītu ziedkāpostu, kafija ar pienu bez cukura.
Uzkoda: bumbieris.
Vakariņas (ne vēlāk kā pēc plkst. 19.00): 150 g tītara sautējuma, 200 ml 1% kefīra, 1-2 tējkarotes klijas.
Ceturtdiena
Brokastis: omlete no 2 olām un 2 ēdamkarotēm piena, cepti šampinjoni, kafija vai tēja bez cukura.
Uzkoda: banāns.
Pusdienas: 250 g bulgāru piparu, pildīti ar gaļu, 1 svaigs gurķis, kafija vai tēja bez cukura.
Uzkoda: ābols, kivi.
Vakariņas ( ne vēlā kā pēc plkst. 19.00): 300 g salāti no svaigiem kāpostiem, saldiem pipariem un burkāniem, sajaukti ar 1 tējkaroti olīveļļu bez sāls, 100 g vārītu garneļu un 200 ml 1% kefīra, 1 tējkarote klijas.
Piektdiena
Brokastis: 50 g griķu biezputras, vārīta ūdenī, pievienojot 1 tējkaroti sviestu, kafija vai tēja bez cukura.
Uzkoda: banāns.
Pusdienas: 100 g vārītas vai ceptas vistas vai liellopu gaļas, 300 g dārzeņu salāti no rukolas, tomātiem un gurķa, kafija vai tēja bez cukura.
Uzkoda: nektarīns.
Vakariņas (ne vēlāk kā pēc plkst. 19.00): 150 g vārītas pupiņas ar burkāniem, 150 g cepeškrāsnī ceptas sēnes, 200 ml kefīrs, 1-2 tējkarotes klijas.
Sestdiena
Brokastis: cepts ābols, 50 g biezpiena, 1 tējkarote medus, kafija vai tēja bez cukura.
Uzkoda: bumbieris.
Pusdienas: 100 g baltā zivs cepta cepeškrāsnī vai vārīta, 200 g kaprēzes salāti, kafija vai tēja bez cukura.
Uzkoda: ābols.
Vakariņas (ne vēlā kā pēc plkst. 19.00): 200 g cukīni sautējums, 200 ml kefīrs, 1-2 tējkarotes klijas.
Svētdiena
Brokastis: olu kultenis no 2 olām un 2 ēdamkarotēm piena, 1 tomāts, kafija vai tēja bez cukura.
Uzkoda: 125 ml dabiskais jogurts.
Pusdienas: 150 g vārīta vistas krūtiņa, dārzeņu salāti no redīsiem, lapu salātiem un gurķa, sajaukti ar 1 ēdamkaroti jogurta.
Uzkoda: 1 apelsīns.
Vakariņas (ne vēlāk kā pēc plkst. 19.00): 200 g kalmāru salāti, 200 ml kefīrs, 1-2 tējkarotes klijas.