DVĪŅI. Psiholoģiskais portrets.

Dvīņi, protams, ir aktīvi, tomēr viņu spēks un enerģija nenodrošina viņiem pastāvīgus panākumus. Dvīņi var nebūt spējīgi sasniegt lielus mērķus, taču sīkumos viņiem līdzīgo nav!

Iedzimtais praktiskums ļauj Dvīņiem ļoti veikli un veiksmīgi risināt dažādas ikdienas problēmas, padarot savu dzīvi daudz ērtāku un patīkamāku – reizēm neņemot vērā apkārtējo intereses. Aktīvie un darbīgie Dvīņi bieži vien ķeras klāt ļoti daudzām lietām vienlaicīgi, taču līdz galam noved tikai tās vieglākās un varbūt vēl kādas divas vai trīs viņiem svarīgākās.

Lasi vēl: Lūk, kādēļ Dvīņu zīmē dzimušie ir tik traki

 

Dvīņu priekšrocība ir tā, ka viņi zina savas vājās puses, tāpēc nekautrējas lūgt palīdzību, ja saprot, ka paši netiks galā. Draugu šīs zīmes pārstāvjiem parasti ir ļoti daudz, jo Jūs esat ļoti sabiedriski, draudzīgi un zināt, kā iekarot apkārtējo simpātijas.

Prāts Jums ir iekārtots tā, ka Jūs spējat saredzēt saikni starp divām šķietami pilnīgi neatkarīgām lietām. Domāšana Jums ir paradoksāla.

Lasi vēl: Zodiaka zīmju laimīgie skaitļi, kas piesaista mīlestību, veiksmi un bagātību!

Ļaujiet piebilst, ka Dvīņi ir arī asprātīgi, taču bieži vien arī sarkastiski. Saviem draugiem viņi izsaka komplimentus, taču ienaidniekiem gan klājas grūti. Te nu ir jāsaka arī tas, ka jebkurš draugs burtiski vienā acumirklī var kļūt arī par Dvīņu ienaidnieku.

Protams, ka Dvīņiem piemīt divas dabas. No vienas puses – ļoti jautrs un sabiedrisks, taču no otras – drūms un kašķīgs ciniķis. Pat saviem draugiem viņi neatklājas līdz galam un paliek noslēpumā tīti, tāpēc viņi ir ļoti grūti paredzami.

 

 

Pievienot komentāru