Esi stilīga arī pludmalē! Aktuālākās 2017. gada vasaras peldkostīmu tendences – asimetrija un volāni!

 

Nezūdošie monokini

Viengabalaini peldkostīmi – monokini – arī šosezon savu aktualitāti nezaudē  viendaļīgie peldkostīmi ar vēl jo vairāk variācijām un veidiem. Sākot ar volāniem un beidzot ar apdrukām. Jo īpaši aktuāli varavīksnes nokrāsas.

 

Tamborējumi

Patīk Jums tas vai ne, bet tieši tamborējumi ņem virsroku pludmales bikini tendenču topā. Metīsim pie malas aizspriedumus. Izvēlieties sev piemērotāko krāsu un tamborējuma veidu, tamborējums var būt arī kā akcents.

  

 

Tekstūra

Ja pirms tam to nezināji, tad tagad zināsi. Visdaždažādākie materiāli- velvets, samts, mežģīnes un tills.

 

Augsts kājas izgriezums

Jo augstāks ir kājas griezums, jo aktuālāka tendence. Atcerēsimies, ka  šī tendence arī kājas padara optiski garākas.  Paaugstinātā jostasvieta radīs optisku ilūziju, kas darbosies tavā labā.

 

Ogu toņu nokrāsas

Īpaši aktuālas krāsas būs tieši ogu toņi, sākot no melleņu līdz dzērveņu nokrāsām.

 

 

Sānu saites

Ja pagājušās sezonas viens no top trendiem bija šņorējums tieši vidusdaļā virs krūtīm, tad šosezon šo aktualitāti atsvaidzināsim ar saitēm  sānu daļā.

Plecu lenču peldkostīmi

Ņemot piemēru no  plecu lenču kleitām, šāda paša tipa peldkostīmi šogad būs pludmales modes kliedziens numur viens. Aktuāli gan viendaļīgie, gan divu gabalu peldkostīmos.

 

 

Romantisma pieskāriens

Romantisms valda arī 2017.gadā ar mežģīnēm un ziedu akcentiem.

Strīpas

Protams, ka pludmales mode ir neiedomājama bez strīpām, jo tas ir būtisks jūras  motīvs, un tas izskatās super-trendīgi, jo īpaši šosezon.

 

Asimetrija

Asimetriski viena pleca peldkostīmi ir vēl viens no 90. gadu modes kliedzieniem, kas ar uzviju ir atgriezies šovasar. Aktuālas gan viena pleca lentas, gan iestrādāti asimetriski akcenti.

Volāni

Arī šī ir neatņemama tendence, volāni ir šīs vasaras TOP augšgalā, izskatās ļoti sievišķīgi un koķetīgi.

 

Divdaļīgi, atšķirīgi 

Divdaļīgajiem peldkostīmiem ne vienmēr ir jābūt saskaņotiem no viena komplekta. Nebaidies kombinēt citu krāsu, rakstu un motīvu divdaļīgos ietērpus, izskatīsies gana interesanti un stilīgi.

 

Dosimies izbaudīt vasaras sauli un dzirkstošo ūdens vēsumu. Būsim skaistas, spilgtas un satriecošas.

Pievienot komentāru