Uzzini, ko par tavu raksturu atklāj tavi kāju pirksti!

 

Izrādās, ka mūsu kājas mums var izstāstīt ļoti daudz interesantu faktu, jo pastāv viedoklis, ka pēc kāju pirkstu formas var noteikt ne tikai to, kāds ir konkrētā cilvēka raksturs, bet pat paredzēt viņa nākotni!

Šoreiz mēs tevi iepazīstināsim ar zīlēšanu pēc pēdu līnijas un kāju pirkstu formas, tāpēc apskati, kurai no piecām iespējamajām pēdas formām atbilst tava pēda, un uzzini, ko tas stāsta par tavu raksturu!

Lasi vēl: Kurš ir tavs mīļākais skaitlis?! Lūk, ko tas par tevi liecina!

1

Norāda uz ļoti māksliniecisku dabu. Cilvēki ar tādu kāju pirkstu formu ir ļoti gudri un vienmēr atrod kādu radošu risinājumu jebkurai problēmai, taču pārliecības trūkuma dēļ reizēm viņi jau iesāktas lietas atstāj nepabeigtas.

2

Cilvēki ar tādu kāju pirkstu formu ir enerģiski un radoši, vienmēr spējīgi pastāvēt par to, kam tic.

3

Līdera īpašību rādītājs. Galvenais šādu cilvēku mērķis – panākumi jebkurā viņu darbības sfērā, un tikai vien lieta var izsist viņus līdzsvara – negausīgs perfekcionisms.

4

Šiem cilvēkiem dzīves galvenā vērtība ir ģimene un viņiem tuvie draugi. Viņi no citiem atšķiras ar to, ka viņi prot uzklausīt un iejusties citu cilvēku ādā, taču reizēm viņi pārāk daudz ņem pie sirds, bet šī empātija viņiem bieži vien kaitē.

5

Šī kāju pirkstu forma liecina par ambiciozitāti, kā arī par nevēlēšanos ņemt atbildību uz sevi. Viņi ir humoristiski un pievilcīgi, tomēr bieži vien arī naivi kā bērni.

Pievienot komentāru