Fen-šui prognoze 2018. gadam; darbs, mīlestība un veselība!

2017. gads pilnīgi noteikti nebija tas vieglākais, tāpēc ļoti daudzi cer, ka 2018. gads būs labāks! Un tas tāds patiešām arī solās būt – daudz pozitīvāks, mierīgāks un paredzamāks! 

Fen-šui – tā ir austrumu mācība, kas nekādi nekonfliktē ar austrumu kalendāru, vēl vairāk – fen-šui ir tā daļa. Dzeltenais Zemes Suns nomainīs Ugunīgo Gaili, kas nozīmē to, ka absolūti viss vienā mirklī mainīsies.

Lasi vēl: Kādas krāsas tērpā sagaidīt Jauno 2018. gadu?!

DARBS UN FINANSES 

Ar finanšu lietām 2018. gadā jābūt ļoti piesardzīgiem! Protams, ka te runa iet par pirkumiem. Pēc iespējas biežāk centieties tos plānot, lai izvairītos no liekiem tēriņiem. Neļaujiet sev 2018. gadā tērēt pārāk daudz vai pārāk bieži!

2018. gadā var droši ņemt hipotēku. Aizdevums automašīnas iegādei, mājai vai remontam. Galvenais – pareizi aprēķināt savus izdevumus! Mainīt darbu šajā gadā nav vērts, jo lielākajai daļai cilvēku iekārtoties jaunā darbā būs visnotaļ grūti. Ja centīsieties strādāt pārāk dinamiski, varat zaudēt kontroli, tāpēc saglabājiet mieru un neļaujieties emocijām.

Sadzīves lietas šajā gadā var nonākt pirmajā plānā. Arī tad, ja jūs daudz strādājāt un jums tā īsti nemaz nav laika rezerves. Var rasties neparedzētas situācijas, turklāt tās var periodiski atkārtoties.

Neaizdodiet naudu cilvēkiem, kurus pietiekami labi nepazīstat. Ir pienācis laiks beigt uzķerties uz viņu vārdiem, kas provocē jūsos kaut kādas emocijas. Tie, kas cenšas izsaukt jūsos žēlumu, var izrādīties jūsu lielākie ienaidnieki šajā gadā. Jums tādus nevajadzētu iemantot, tāpēc neļaujieties viņu provokācijām.

MĪLESTĪBA UN ATTIECĪBAS

Mīlestībā jums ir jāuzvar bailes. Ja jūs pagaidām vēl neesat atraduši savu otro pusīti, tad vajadzētu padomāt, kas tad īsti ir jūsu neveiksmju iemesls. Jums pilnīgi noteikti nevajadzētu iziet uz kompromisiem pašiem ar sevi. Vai nu jūs strādājat pie tā, lai novērstu visus šķēršļus un problēmas, vai nu jūs piemeklēs aizvien vairāk un vairāk neveiksmes. Skaistā dzimuma pārstāvēm vairāk jāpievēršas savam ārējam izskatam. Vīriešiem jāpārvar bailes uzrunāt sievietes. Esiet godīgi un atklāti savos centienos, jo tajā nav nekā slikta, vēl vairāk – godīgums un atklātība palīdzēs jums ieekonomēt laiku un pūles.

Tiem cilvēkiem, kuri jau ir atraduši savu otro pusīti vai radījuši ģimenes, viss ritēs gludi. Nebūs jāriskē. Jums būs iespēja koncentrēties uz ģimenes mērķiem. Palīdziet viens otram, lai pārvarētu visas neveiksmes. Zemes stihija palīdzēs jums pareizi uztvert tuvo cilvēku kritiku savā virzienā.

2018. gadā jums būtu jābūt pēc iespējas tuvāk savām saknēm, dzimtajai zemei, tāpēc pacentieties apmeklēt vietu, kur uzaugāt, kur pagāja jūsu bērnība. Šis gads būs lielisks laiks nostaļģijai un atmiņām. Tas pats attiecas arī uz cilvēkiem – uzrunājiet savus senos draugus, tālos radiniekus.

NOSKAŅOJUMS UN VESELĪBA

Atbrīvoties no depresijas, kā arī saglabāt labu noskaņojumu jums palīdzēs pareiza mēbeļu izvietošana un krāsu izvēle. Šī gada hits  – dzeltenā krāsa, brūnā un melnā. Dzeltenais Zemes Suns diktēs modi. Šīs krāsas palīdzēs jums nogludināt saikni pašiem ar sevi.

Jums pilnīgi noteikti viss izdosies! Lai jums netraucētu veselības problēmas, biežāk apmeklējiet ārstu un veiciet visas regulārās veselības pārbaudes. It īpaši tas attiecas uz zobārstu. Nebūs patīkami, ka jūs pēkšņi piemeklēs zobu vai muguras sāpes. Jāatzīmē arī tas, ka šis gads ir lieliski piemērots atpūtai, tāpēc nebaidieties pēc iespējas biežāk izklaidēties!

Lasi vēl: Lūk, kuru Zodiaka zīmju pārstāvji 2018. gadā uzlabos savu finansiālo situāciju!

Pievienot komentāru