Ievēro šo olu diētu 2 nedēļas un zaudē 11 kilogramus – rezultāts garantēts!

Diētas plāns ar vārītu olu, kas palīdzēs pazaudēt 11 kg tikai 14 dienās! Rezultāts garantēts!

Vārīta ola bieži vien tiek uzskatīts par produktu, kurš nodrošina pašas veselīgākās brokastis. Regulāri lietojot savā uzturā vārītas olas, tu pazaudēsi vairāk nekā 10 kg tikai 2 mēnešu laikā. Šī ir diēta, kas satur taukus dedzinošus produktus, kas turklāt tavu ēdienkarti padara uzturvērtībai atbilstošu un interesantu.

Tu ātri atbrīvosies no liekajiem kilogramiem, bet tev jāatceras, ka obligāti nepieciešams dzert daudz ūdeni. Katra diena ir jāsāk ar vārītu olu, bet dienas laikā jāuzņem neliela porcija ar “liesu” proteīnu.

Tu vari to atrast tādos produktos kā ola, vista un zivis. Tāpat savā ēdienkartē vari iekļaut greipfrūtu, brokoļus, sēnes un spinātus.

Lūk, kā izskatīsies tava diēta:

Brokastis: 2 vārītas olas un 1 greipfrūts.

Pusdienas: brokoļi un ½ cepta vistas krūtiņa.

Vakariņas: zaļie salāti un 1 zivs porcija.

Izvairies no alkohola, jo tas liks tavam organismam dehidrēties, un tu iegūsi daudz toksīnu. Alkohols no tavām šūnām izdala ūdeni un mudina vēlmi pēc neveselīgas pārtikas. Tas ir tas, kas rada svara pieaugumu.

Tāpat tev vajadzētu izvairīties no gāzētiem dzērieniem un cukura. Dzer daudz zaļās tējas un ūdeni, jo tie pārsteidzoši izvada toksīnus no ķermeņa.

Izvairies no ceptiem ēdieniem. Izvēlies savā uzturā lietot “liesas” olbaltumvielas jeb proteīnus. Cukura un tauku saturam jābūt minimālam. Būtu labāk, ja tu pilnībā atteiktos no to lietošanas uzturā. Ja tu sajūti sliktu dūšu vai nelabumu, nekavējoties pārtrauc lieto produktus ar augstu cukura un tauku saturu. Atceries, tev ir jābūt ļoti pacietīgam, kad runa ir par svara zaudēšanu.

Pievienot komentāru