Izdosies viss, uz ko tieksies! Horoskops no 18. līdz 24. martam

Horoskops šai nedēļai!

Auns Impulsīvai rīcībai būs negatīvas sekas. Šonedēļ mēģini būt mazliet mierīgāks un nesteidzīgāks. Par ļaunu nenāks, ja atpūtīsies no ikdienas steigas un mēģināsi saprast, kas ir tas, ko tu vēlies nākotnē – tādā veidā būs vieglāk saprast, kā pie tā tikt!

Vērsis Uzlabosies komunikācija ar apkārtējiem. Daudz vieglāk spēsi izteikt ne tikai savas sajūtas, bet arī savu patieso viedokli. Tev būs daudz piekritēju, iepazīsies ar jauniem domubiedriem un līdzīgi domājošajiem.

Dvīņi Visas sfēras, kurās iepriekš nav bijis nekāds līdzsvars vai kārtība, šajā nedēļas periodā solās nokārtoties. Tev liksies, ka kopā ar siltajiem laika apstākļiem, siltākas kļūst arī tavas attiecības ar apkārtējiem. Izdosies viss, uz ko tieksies!

Vēzis Arī Vēži šonedēļ kļūs daudz sabiedriskāki, nekā iepriekš. Uzlabosies attiecības pat ar tiem, kuri iepriekš pret tevi ir šķituši nelabvēlīgi noskaņoti. Saņemsi vairākus ielūgumus uz dažādiem pasākumiem kā arī pamanīsies kļūt par daudzu cilvēku simpātijām.

Lauva Šonedēļ sabiedrības dzīve kļūs par prioritāti, vēlēsies rīkoties un darboties. Šis Lauvām ir labs laiks, kad nodoties fiziskām aktivitātēm. Par ļaunu nenāks, ja sāksi apmeklēt sevi interesējošus kursus, kas paplašinātu tavu redzesloku.

Jaunava Tiks nojauktas dažādas barjeras. Ja iepriekš kāda tēma vai nodarbe ir šķitusi aizspriedumaina un tev nepiemērota, tad šonedēļ tu jutīsies daudz brīvāk ne tikai par to runāt, bet arī iesaistīties. Sievietes šajā periodā var eksperimentēt ar savu stilu un vizuālo tēlu kopumā.

Svari Šonedēļ būs svarīgi atstāt visus aizvainojumus un negatīvās domas pagātnē. Tev ir nepieciešams atšķirt baltu lappusi dzīvē un sākt visu no jauna. Iedvesmosies no kāda tuva drauga, iespējams, ka kopīgo uzsāksiet kādu projektu.

Skorpions Padosies viss, kas saistīts ar finansēm. Spēsi optimāli un ātri pieņemt pareizos lēmumus. Šķitīs, ka neviens darbs tev nav par grūtu, tāpēc nebaidīsies no jauniem pienākumiem.

Strēlnieks Neignorē acīmredzamo, mēģini savest kārtībā visas savas dzīves sfēras, tomēr svarīgi ir sākt ar mazumiņu. Nenoslogi sevi ar pārāk lielu pienākumu daudzumu. Piemērots laiks parādu nokārtošanai.

Mežāzis Padosies visi darbi pie kuriem pieķersies, spēsi daudz veiksmīgāk komunicēt ar dažāda gada gājuma cilvēkiem. Labs periods tiem, kuri ikdienā strādā ar cilvēkiem. Izdosies izveidot jaunus kontaktus ar potenciālajiem darba partneriem.

Ūdensvīrs Ūdensvīriem uznāks vēlme uzlabot attiecības ar apkārtējiem, jo īpaši ar mīļoto cilvēku. Gaidāmas jaunas un patīkamas iepazīšanās, kuras tevi sākotnēji var pat nedaudz baidīt, taču tai pat laikā arī saviļņot. Esi drošāks un bezbailīgāks!

Zivis Mums katram ir kas tāds, par ko nejūtamies droši. Šonedēļ neļauj citiem iedragāt savu pašcieņu. Izvairies no situācijām, kurās varētu ciest tavs ego. Mēģini kontaktēties tikai ar tiem, kuri tevi pozitīvi uzlādē un iedvesmo!

Pievienot komentāru