Izvēlieties vienu no šiem eņģeļiem, un saņemiet īpašu ziņu!

Cilvēki bieži vien ir jāsazinās ar eņģeļiem, lai tie būtu orientēti, aizsargāti un iedvesmoti. Izvēlies vienu eņģeli un saņem savu ziņu!

Lūk, attēlā redzami trīs eņģeļi. Kurš no tiem piesaista jūs visvairāk?

Izvēloties attiecīgo eņģeli, jūs saņemsiet ziņu, kura jums varētu palīdzēt dažādu grūtību pārvarēšanā. Jūsu izvēlētais eņģelis jums vienmēr būs līdzās, lai jūs pasargātu!

Eņģelis Nr.1

Šis ir jūsu eņģelis, kurš sūta jums pozitīvu enerģiju, palīdz atrisināt visas problēmas un pārvarēt visus šķēršļus, kas jums ir ceļā! Neatkarīgi no tā, kas ar jums notiek, viņš vienmēr ir līdzās. Un vissmagākajās situācijās viņš atgādinās, ka tuneļa beigās vienmēr ir gaisma.

Eņģelis Nr. 2

Jūsu eņģelis sūta jums drosmi, kas palīdzēs pārvarēt grūtības. Tas palīdzēs jums iegūt spēku un mīlestību. Jūs, iespējams, darīsiet lieliskas lietas savā dzīvē, un eņģelis palīdzēs jums saglabāt harmoniju tajā!

Eņģelis Nr. 3

Jūsu eņģelis palīdzēs jums atrast mieru, brīvību un neatkarību. Jūs pārvarēsiet jebkādas grūtības ar sava eņģeļa palīdzību! Jums jāuzticas zīmēm, ko sūtījuši jūsu eņģeļi. Ne velti jūs pēdējā laikā saņemat dažādas norādes un saskatāt dīvainas sakritības. Neignorējiet šīs lietas!

COMMENTS

Pievienot komentāru