Viena zodiaka zīme, kura jums izpostīs dzīvi: ar ko nekad neveidot attiecības?

Ne visām zodiaka zīmēm savā starpā ir lemts veidot attiecības. Sliktāko saderību horoskops. 

Lūk, kura zodiaka zīme jums sabojās dzīvi. Ja iespējams, tad ar šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem attiecības neveidojiet! Ja tomēr neticat šim horoskopam, tad atcerieties – jūs esat brīdināti!

AUNS

Auniem noteikti nevajadzētu veidot attiecības ar Vēžiem. Šīs zīmes pārstāvji jums ne tikai sajauks galvu, bet sabojās attiecības ar labiem draugiem.

VĒRSIS

Vēršiem jāturas pa gabalu no Strēlniekiem. Šīs zīmes pārstāvji jums salauzīs sirdi, turklāt vēl liks sajusties finansiāli aptīrītam. Neko nepalaidīsiet garām, ja attiecības ar šīs zīmes pārstāvjiem izlemsiet neveidot.

DVĪŅI

Dvīņiem ļoti nepiemēroti ir Skorpioni, kur nekad neizpratīs jūsu dabu! Skorpioni jūs turēs kā būrītī, bet jums tas it nemaz neder! Šķiršanās ar skandālu!

VĒZIS

Vēži savas dzīves izpostīs, ja satiksies ar Ūdensvīriem. Jūs vienkārši jutīsieties nesaprasti un vientuļi. Jums trūks uzmanības, tāpēc sāksiet darīt trakas lietas, lai tikai to pievērstu. Beigu beigās paliksiet ar salauztu sirdi.

LAUVA

Lauvai nevajadzētu veidot attiecības ar Mežāžiem – viņi jums neveltīs tik daudz uzmanības, cik uzskatāt par nepieciešamu, turklāt, nespēs novērtēt jūsu pūliņus. Nav vērts!

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru