Ja apprecēsies ar šo zīmi, būsi ļoti nelaimīga – sliktas laulības horoskops

Auns

Viņš neliek dzirksteļot tavai dvēselei. Tev nepieciešama kaisle, turklāt liels daudzums tās. Nav svarīgi cik jauks, šarmants vai labs viņš ir – ja nejūti mīlas dzirksti, tad tu nespēsi atbrīvoties no domas, ka viņš tev nav īstais.

Vērsis

Viņš ir pārlieku uzbāzīgs. Tu vēlies pati izvēlēties savas dzīves tempu un tev nebūt nepatīk, ka citi cilvēki norāda tev ko darīt. Ja viņš ir pārlieku agresīvs liekot tev kaut ko darīt, tad tu visai drīz ieslēgsies sevī, pirms viņš paspēs saprast, kas noticis.

Dvīņi

Viņš nav interesants cilvēks. Dvīņi ir viena no intrigas pilnākajām zodiaka zīmēm, tas nozīmē, ka ja tavs partneris būs garlaicīgs, tevi pastāvīgi māks vēlme tikt pie jauna kavaliera. Ja attiecības kļūst garlaicīgas, tad jau šī fakta konstatēšanas mirklī tām nav lemts ilgs mūžs.

Vēzis

Viņš neieklausās tevī. Tev piemīt maiga dvēsele un lai arī tu no visas sirds vēlies palīdzēt citiem, tev blakus jābūt tādam cilvēkam, kurš tev var palīdzēt. Ja tavs mīļotais vīrietis tāds nav, tad tev nevajadzētu viņu izvēlēties turpmākajām attiecībām.

Lauva

Viņš labprātāk pievērš uzmanību citām lietām, nevis tev. Skaidrs, ka tu nevari un nevēlies būt viņa uzmanības centrā visu laiku, tomēr, ja viņš esot mājās labprātāk pievēršas videospēļu spēlēšanai nevis savam tuvākajam cilvēkam, tad ir pienācis brīdis apsvērt to vai tiešām tev šāda veida attiecības ir nepieciešamas.

Jaunava

Viņš nespēj remdēt tavu kāri pēc dziļi dvēseliskām sarunām. Jūs runājat tikai par virspusējām lietām un tu saproti, ka viņam visai bieži trūkst jaunu ideju par ko diskutēt. Pat tad, ja sākotnēji tu mēģināsi savu otro pusīti pārliecināt, ka tev šīs liets nav svarīgas, laika gaitā tas tevi sāks tracināt arvien vairāk un vairāk.

Svari

Viņš ir pārlieku noslēpumains. Grūti justies tā, it kā jūs spēlētu vienā komandā, ja tu bieži vien nezini, ko viņš dara vai ko domā, patiesībā tu lielākoties dzīvo neziņā par savām attiecībām. Tas ir tikai laika jautājums, kad tas liks tev jukt prātā.

Skorpions

Viņš nespēj definēt savas jūtas pret tevi. Ja viņš nav atklājis savas patiesās jūtas, tad kā gan tu vispār vari viņam uzticēties? Tu labi apzinies, ka šāds “tipiņš” beigu beigās salauzīs tavu sirdi.

 

Pievienot komentāru