Ja apprecēsies ar šo zīmi, būsi ļoti nelaimīga – sliktas laulības horoskops

Kā zināt, ka viņš nav tev īstais, atbilstoši zodiaka zīmei?

Katrai sievietei ir nepieciešams kaut kas savs, kaut kas neaizstājams un savā veidā arī unikāls. Kaut arī bieži vien sievietes pašas nezina, ko viņas grib, jāteic, ka gadiem ejot, to tik un tā nākas noskaidrot, satiekoties ar vīriešiem, kuri viņām nav bijuši īstie.

Noskaidro, kas nepieciešams katras zodiaka zīmes sievietei, un kā saprast, ka esošajās attiecībās tu nebūsi laimīga!

Strēlnieks

Viņš labprātāk sēž mājās visu dienu neko nedarīdams. Dažiem cilvēkiem dikti iet pie sirds slinki pavadītas brīvdienas, tomēr tu nebūt neesi mājās sēdētāja. Ja viņam labāk patīk vārtīties gultā līdz vēlai pēcpusdienai nekā doties jaunos piedzīvojumos, tad drīz vien tu jutīsies kā plēsta uz pusēm un spiesta izvēlēties starp savām un viņa vēlmēm.

Mežāzis

Viņš ir pārlieku bērnišķīgs. Nav šaubu, ka tev arī patīk pasmieties par muļķībām, toties ar divpadsmitgadnieku tu negrasies satikties. Pat tad, ja tas liks tev izklausīties pēc uz vietas sēdētāja vai jautrības nīdējas, tu labprātāk satiktos ar vīrieti, kurš jau savu dzīvi vairāk vai mazāk ir salicis pa plauktiņiem.

Ūdensvīrs

Viņš nespēj turēt tev līdzi. Tu skrien riņķī un apkārt, turklāt, lai arī tev nav nepieciešams tāds pats cilvēks kāds esi tu, jums noteikti jābūt zināmai līdzībai – tev noteikti vismaz nepieciešams kāds, kurš tevi saprot. Ja jūs nevarēsiet izrunāties, tu būsi pirmais, kas dosies projām.

Zivis

Viņš ir emocionāli atsvešināts. Viss, ko tu vēlies ir nojaukt starp jums esošo sienu, tomēr viņš metas bēgt tiklīdz tu tuvojies. Lai arī no sākuma šī pakaļ skriešana šķitīs izaicinājumam līdzīga, vēlāk tu sapratīsi, ja dzīšanās pēc mīļotā cilvēka raisa tevī paniku.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru