Ja jūs mostaties laika posmā no 3:00 līdz 5:00, Augstākie spēki ar jums vēlas sazināties

Vai kāds no jums jebkad ir saskāries ar situāciju, kad katru nakti bez jebkāda redzama iemesla mostaties vienā un tajā pašā laikā?! 

Izrādās, ka šīs mošanās būtība kādā konkrētā laika periodā meklējama ne tikai cilvēka fizioloģijā, bet arī daudz smalkākās matērijās, tāpēc esam apkopojuši, ko tad īsti nozīmē regulāra pamošanās konkrētā laika sprīdī.

Lasi vēl: Fen-šui. Lūk, kā gulēšana uz dīvāna ietekmē tavu dzīvi!

 

21:00 – 23:00

Mošanās šajā laika periodā var liecināt par pārdzīvoto stresu. Visticamāk, jūs ļoti bieži mēdzat nervozēt. Psihologi šādos gadījumos iesaka biežāk relaksēties un atpūtināt smadzenes.

23:00 – 01:00

Ja jūs regulāri mostaties šajā laikā periodā, jūs, visticamāk, izjūtat spēcīgu emocionālu vilšanos. No fizioloģijas viedokļa – tas ir žultspūšļa aktivitātes laiks, tāpēc mošanās šajā periodā var liecināt arī par žultspūšļa problēmām. Šādā gadījumā jums var palīdzēt pozitīvas afirmācijas un optimistiskāks skats uz dzīvi.

01:00 – 03:00

Šajā laikā mostas tie, kas ir pakļauti dusmām. Šajā periodā tiek iedarbināts enerģētiskais meridiāns, kas saistīts ar aknām. Ķīniešu filozofijā to saista ar “jaņ” enerģijas pārmērību.

03:00 – 05:00

Mošanās šajā laikā ir saistīta ar plaušām un skumjām. Ir viedoklis, ka regulāra mošanās šajā periodā norāda uz to, ka ar jums mēģina sazināties Augstāki spēki.

05:00 – 07:00

Mošanās šajā laika periodā var norādīt uz psiholoģiska bloka esamību. Ja jums tik agri nav nepieciešams celties, bet esat pamodušies, tad pamēģiniet ieiet karstā dušā un izstiept muskuļus.

Lasi vēl: 9 pārsteidzoši fakti par murgiem; spēj uzlabot tavu pašsajūtu!

 

 

 

Pievienot komentāru