Jaunas attiecības vai vientulība? Kas zodiaka zīmes sagaida 2019. gadā?

Kurš gan nevēlas atrast to īsto un vienīgo?! Piedzīvot tādu patiesu mīlestību?! Mīlestība piešķir dzīvei jēgu, taču ne vienmēr to ir tik viegli atrast!

 

AUNS

Jā, Tev izdosies atrast otro pusīti, ja vien Tu būsi atvērts visām Visuma piedāvātajām iespējām, it īpaši šī gada septembrī. Veiksmes nesējs Jupiters viesosies Tavā mīlestības mājā, pēdējo 10 gadu laikā šī būs lieliskākā iespēja uzlabot savu mīlas dzīvi. Esi atvērts un flirtē pēc sirds patikas. 2019. gada beigās Tev būs daudz vairāk pielūdzēju kā jebkad iepriekš.

Ņem vēra, ka jaunas mīlestības atrašana var neizdoties, ja Tu turpināsi tikties ar savu bijušo mīļoto un iesaistīsies ar viņu seksuālās attiecībās.

VĒRSIS

Jā, Tu noteikti atradīsi otro pusīti, ja vien ļausi kādam sevi savaldzināt. 2019. gadā Tu varēsi iemācīties, kā būt patiesi atklātam un emocionāli tuvam ar kādu cilvēku. Tas nozīmē, ka Tev savai otrajai pusītei nāksies atklāt savu patieso “es”. 2019. gadā zvaigznes Tev garantēs jautrību, neatkarīgi no tā – esi atradis otro pusīti vai vēl esi tās meklējumos. Izbaudi šo gadu pēc sirds patikas!

Noteikti liec aiz auss: ja Tu ļausi pagātnes kļūdām un sāpēm sevi vajāt arī turpmāk, Tu nespēsi būt pietiekoši atvērts jaunu attiecību veidošanai.

DVĪŅI

Tev pārliecinoši izdosies pāršķirt jaunu lappusi savā mīlas dzīvē un izveidot ilgtspējīgas attiecības, ja vien nebaidīsies no saistībām. 2019. gadā nenozīmīgu jautrību par kaut ko nopietnu pārvērst neizdosies. Tavā mīlestības mājā ienākušais Saturns nozīmē to, ka Tev nepieciešamas attiecības, kurās neviens necenšas spēlēties, šeit ir vieta attiecībām, kurās abi mīļotie uzvedas kā pieaugušajiem pienākas. Jā, izklausās nedaudz garlaicīgi, tomēr tieši šādas attiecības ir ilgtspējīgas!

Ievēro, ka mīlestību var neizdoties atrast, ja ļausies depresijai par šobrīd mīlas dzīvē esošo tukšumu.

VĒZIS

Vari būt pārliecināts, ka mīlestību beidzot atradīsi, ar nosacījumu, ka kļūsi mierīgāks. Savaldīšanās zaudēšana noteikti atsvešinās iespējamo otro pusīti. Tāpat būtu jāpiesargās no intensīvu jūtu izrādīšanas pirmajās attiecību stadijās. Ja viss noritēs labi, Plutons sniegs Tev lielisku iespēju uzlabot savu mīlestības dzīvi. Tik tiešām!

Ņem vērā, ka greizsirdības scēnas, skaudība vai paranoja neko labu nenesīs – lai arī Plutona ietekmē Tev var uznākt šādi untumi, ar visiem spēkiem centies no tiem izvairīties!

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru