Kā ar sāls, piparu, etiķa un citu produktu palīdzību saglabāt apģērba krāsu

  1. Melnie pipari
    Pievieno tējkaroti maltu melno piparu kopā ar veļas pulveri vai želeju. Ieber to skalošanas nodalījumā, un nevis mazgāšanas līdzekļu galvenajā nodalījumā.
    Pipari palīdzēs atbrīvoties no mazgāšanas līdzekļu paliekām uz apģērba. Kā likums – tas ir viens no pamata iemesliem, kāpēc pēc mazgāšanas apģērbam izbalē krāsa.
  2. Sāls
    Pievieno pāris tējkarotes sāls mazgāšanai, un tu iegūsi lielisku rezultātu! Sāls novērš ziepju pielipšanu šķiedrām, un tas palīdzēs apģērbam spīdēt.
    Tāpat šis līdzeklis palīdz nostiprināt krāsu jaunam apģērbam, lai tās nebalētu. Izšķīdini sāli aukstā ūdenī, pēc tam iemērc tajā jauno apģērbu uz pusotru stundu. Ar tādu lidzekli noturīgas un piesātinātas krāsas apģērbs ir nodrošināts!
  3. Etiķis
    Etiķis ir spēcīgs līdzeklis, kas par 100 % garantē maksimālu krāsas noturību. Tas iznīcina ziepju atliekas un darbojas kā dabisks auduma mīkstinātājs.
    Pamēģini pievienot krūzīti baltā etiķa mazgāšanai, bet nebaidies, smarža pazudīs, kad apģērbs izžūs.
  4. Citrons
    Ja tu tomēr baidies no etiķa smaržas, tad tev lieliski noderēs citrona sula. Tā ne tikai palīdz apģērbam saglabāt krāsa, bet arī sniedz patīkamu aromātu!
  5. Kafija
    Nekad nebūtu iedomājusies, bet kafija vai melnā tēja ir lielisks palīgs cīņā par krāsas saglabāšanu. Šis līdzeklis pielietojams ne tikai melnas krāsas apģērbiem!
    Tam nepieciešams: uzvārīt divas krūzītes kafijas vai arī stipras melnas tējas un ieliet tās pa taisno veļas bundulī. Rezultāts ir vienkārši satriecošs! Bet esi ārkārtīgi uzmanīga: pārliecinies, ka mazgā tikai melnas lietas. Citu apģērbu krāsu pēc tam var nākties mazgāt vēlreiz!

Tāpat izglābt nokrāsojušās mantas palīdzēs citronskāba, kartupeļu milti un skūšanās ziepes. Savieno pa vienai ēdamkarotei no katras sastāvdaļas, pēc tam pievieno 1 tējkaroti sāls un nelielu daudzumu ūdens, lai rezultātā izveidotos biezenis. Uzliec iegūto līdzekli tieši uz pleķiem un atstāj uz 12 stundām. Pēc tam apģērbu izmazgā.

Visas šīs sastāvdaļas ir mājās katram. Kā arī tās par pavisam lētām naudiņām iespējams iegādāties. Sāc izmantot šos vienkāršos trikus un izvēlies, kurš no tiem noder tev vislabāk.

Ievērojot šos vienkāršos ieteikumus puķainu un krāsainu drēbju mazgāšanā mājas apstākļos, tev vairs neradīsies nepieciešamība atjaunot to krāsu.

Neaizmirsti padalīties ar šīm supernoderīgajām viltībiņām ar saviem paziņām un draugiem.

Avots: zacep.c0m

Pievienot komentāru