Kā atbrīvoties no sāpēm ausīs 1 minūtes laikā. Pilieni, kas patiešām palīdz!

Pārmērīga sēra uzkrāšanās ausī var izraisīt, dzirdes zudumu, asas sāpes ausī, galvassāpes un reiboni.

Auss sērs ir dzeltena viela, kas tiek ražota auss kanālā, un, kas darbojas kā dabisks antiseptisks līdzeklis un palīdz izvadīt no auss mirušo epitēliju. Daļa sēra tiek izvadīta no auss dabīgā ceļā, kad cilvēks sagremo pārtiku. Bet daļa joprojām paliek.

Pieradums ausis tīrīt ar vates kociņiem patiesībā nodara tikai kaitējumu veselībai, kas var novest pie sēra plēves veidošanās. Turklāt ar vienu neuzmanīgu kustību tu riskē sabojāt bungādiņas.

Kā atbrīvoties no sāpēm ausīs

Tu droši un nekaitīgi vari atbrīvoties no sāpēm ausīs, ar mājās pagatavotu pilienu palīdzību.

Sajauc vienmērīgās daļās etiķi un spirtu. Ar pipetes palīdzību iepilini 3 pilienus ausī, galva turot viegli noliektu uz sāniem. Pēc iepilināšanas īsu brīdi paliec tādā pašā stāvoklī, lai pilieni labāk iesūcas auss kanāla sieniņās. Pēc 1 minūtes atgriezies sākuma stāvoklī – no auss izplūdīs sašķidrināts sērs. Noslauki ausi ar papīra dvieli.

Turklāt šie pilieni palīdzēs ne tikai atbrīvoties no uzkrātā sēra, bet etiķis rada skābu vidi ausī, kurā tiek iznīcinātas sēnītes un baktērijas, savukārt alkohols nomierina iekaisuma vietas.

Bet atceries, ja rodas kādas problēmas ar ausīm, konsultējies ar lor ārstu, lai izvairītos no akūta iekaisuma. Vienkārši ausu aprūpes triki var saglabāt dzirdi!

Saudzē savu veselību un pastāsti saviem draugiem par šo rakstu!

Avots

Pievienot komentāru