Kā es gribētu, lai mans brālis ir šajā sarakstā. Labāko brāļu horoskops

Uzzini, kurās zīmēs dzimst labākie un foršākie brāļi!

ŪDENSVĪRS

Vienmēr spēj sniegt lieliskus padomus, palīdzēt ar mājasdarbiem vai izpalīdzēs citos veidos. Šiem brāļiem ir pavisam citi uzskati par sabiedrībā pieņemtajām normām. Viņi, šķiet, vienlaikus var būt gan laipni, gan neiecietīgi. Viņš mūždien izdomās ko tādu, ka citiem mati sasliesies stāvus no šausmām. Nereti savos piedzīvojumos ievilks brāli vai māsu.

SKORPIONS

Ja Skorpions ir vecākais brālis, tad viņš jaunākos noteikti komandēs, liks viņiem rīkoties tā, kā viņam ir izdevīgāk, taču vēlāk vienmēr būs gatavs palīdzēt un pašuzupurēties, lai viņa mīļajiem ir labi. Gatavs sniegt finansiālu atbalstu, ja nepieciešams. Ar saviem līdzekļiem neskoposies. Par spīti smagajam raksturam, Skorpioni ir lieliski brāļi – viņi vienmēr centīsies pasargāt savus mīļos, pat ja no malas izskatās, ka viņš vienkārši mēģina viņiem kaut ko aizliegt

VĒRSIS

Ja cits jau būs atmetis ar roku kādai grūtai iecerei, tad Vērsis gan panāks savu. Vērši agri nobriest, ir diezgan gudri. Saviem brāļiem vai māsām cenšas palīdzēt kā vien spēj. Parasti no viņa ļoti daudz ko var mācīties. Vērši parasti nav tie, kas izrunājas pretī vai meklē konfliktu. Nereti nonāk cietēja lomā. Ar naudu neskoposies, ja tā būs nepieciešama kaut kam patiešām svarīgam. Šie brāļi pārējās māsas un brāļus ņem līdzi uz dažādiem tusiņiem, ja viņi ir pietiekami veci, protams. Īpaši gādīgs un mīlošs pret mazākajiem brāļiem vai māsām.  Ja vajadzēs, aizvedīs visur, kur nepieciešams. Uz viņu vienmēr var paļauties.

Pievienot komentāru