Kā izskatās sieviete, kura 29 gadu vecumā kļuvusi par vecmāmiņu

Ņižņijnovgorodas apgabala iedzīvotāja Natālija Knjazkova 2015. gadā saņēma Krievijas jaunākās vecmāmiņas titulu. Laikā, kad piedzima mazdēls, viņai bija tikai 29 gadi. Un, lai arī sabiedrība, maigi izsakoties, bija šokā no šāda “rekorda”, Natālija paziņoja, ka 14 gadus vecās meitas dzemdībās neredz neko nosodāmu – galu galā viņa pati tajā pašā vecumā bija kļuvusi par māti.

Bērns piedzima pilnīgi vesels, kas ir ļoti labi – ārsti saka, ka 14 gadu vecumā ķermenis vēl nav gatavs tik sarežģītam procesam. Šajā gadījumā paveicās: gan jaunā māte, gan viņas dēls jutās labi.

LASI ARĪ ŠO: FOTO: Kā tīņa gados un bēnībā izskatījās hercogiene Megana Mārkla

Apbrīnojamajai un “agrīnajai” ģimenei tika pievērsta liela uzmanība – jauniņā māte un vecmāmiņa pat parādījās sarunu šovos federālajos kanālos, visiem bija interesanti uz viņām paskatīties.

Ģimene ir visparastākā: līdz 29 gadu vecumam Natālija ir kļuvusi par daudzu bērnu māti: viņai ir četras meitas.

Ar vīru Aleksandru viņa ir precējusies vairāk nekā 15 gadus: viņi apprecējās ļoti jauni, bet viņiem izdevās izveidot spēcīgu ģimeni. Pats 34 gadus vecais vectēvs negaidīja, ka auklēs mazdēlu, kamēr daži viņa vecumā tikai sāka domāt par bērniem, bet tad viņš visu saprata.

Starp citu, mazuļa tēvam tajā laikā jau bija 17 gadu, bet viņš atteicās no atbildības par savu ģimeni un bērnu un iekārtojās darbā. Neskatoties uz jauno vecāku gatavību, Natālija sacīja, ka viņa palīdzēs viņiem vismaz līdz meitas pilngadībai, it īpaši tāpēc, ka viņai ir nepieciešams atgriezties skolā un iegūt izglītību.

Starp citu, kas attiecas uz kāzām, tad abu pušu vecāki bija kategoriski pret to: kad viņi paaugsies, tad arī domās par laulībām.

Bet titulu “jaunākā vecmāmiņa pasaulē” Natālija nevarēja iegūt (lai gan, es domāju, viņa nav pārāk apbēdināta). Pasaules rekords pieder Rumānijas čigānietei Rifkai Stanesku. 

Viņa kļuva par māti 13 gadu vecumā, un 23 gadu vecumā viņas 11 gadus vecā meita Marija dzemdēja mazdēlu. Protams, čigāniem ir šādi gadījumi ir normāla lieta, tāpēc, kad Rifkas meita paziņoja par grūtniecību, viņa (kurai bija tāda pati pieredze aiz muguras) atbalstīja viņu kā neviens cits.

COMMENTS

Pievienot komentāru