Neticami: pieci bērni, un visi, kā divas ūdens lāses līdzīgi mammai

Kad bērns ir līdzīgs mammai, tas nevienu īpaši nepārsteidz. Bet ja otrs? Labi, arī tas ir normāli. Trešais… jau kļūst interesanti aplūkot šīs ģimenes fotogrāfijas. Un ja arī ceturtais mantinieks atkal ir māmiņas kopija? Un piektais arī… Joki mazi!

Kulinārijas blogere Rena, kas dzīvo Detroitā, Mičiganas štatā ASV, ir laimīga māmiņa. Kopā ar vīru, ar kuru apprecējās 2006. gadā, viņi audzina piecus bērnus.
Pārsteidz tas, ka divas meitas un trīs dēli ir ļoti līdzīgi savai māmiņai… Un viens otram arī. Renas meitām ir kupli, gari mati. Neskatoties uz vecuma starpību, māsiņas ir ļoti līdzīgas, ir kā būtu dvīnes. Arī trīs Renas dēli ir ļoti līdzīgi. Līdzību pastiprina arī zēnu vienādais matu griezums.


Daudzbērnu māmiņas blogā var aplūkot daudz dažādu fotogrāfiju, kuros redzams, kā viņa gatavo savā virtuvē. Taču ir arī ģimenes fotogrāfijas. Tajās redzams, kā māmiņa ar bērniem atpūšas, pastaigājas, sporto. Tētis gan kadrā nekad nav redzams. Pieņemsim, ka viņam ir savi iemesli. Visticamāk, tētis ir tas, kurš uzņem šīs fotogrāfijas.

Šīs 3 Sultāna Suleimana pirmsnāves vēlēšanās pamatīgi pārsteidza viņa padotos!

Savā blogā, kas veltīts viņas mīļākajai nodarbei – kulinārijai, Rena atzīstas, ka jaunībā bija savu dzīvi iedomājusies citādāku. Pēc skolas beigšanas sapņoja par farmaceita karjeru. Rena ir dzimusi Āfrikā, Sjerraleonē, uz ASV pārcēlusies 1999. gadā. Tad ieguvusi bakalaura grādu bioķīmijā Mičiganas universitātē. Tomēr par farmaceiti kļūt neizdevās…


Rena veltījusi sevi ģimenei un mīļākajai nodarbei, kas nu nekādi nav saistīta ar medikamentu izgatavošanu. Toties viņai ir kāds cits lielisks līdzeklis, kas nāk par labu viņas sekotājiem – garšīgu un glīti noformētu ēdienu receptes, ar kurām blogere dāsni dalās savā vietnē.
Un kā kļūšana par vecāku mainīja jūsu dzīvi?

COMMENTS

Pievienot komentāru