Kad un kā iemīlas zodiaka zīmes – patiesi precīzs mīlestības horoskops

4. VĒZIS

bed-black-and-white-couple-dancing-Favim.com-2362429

Vēži iemīlas ne uzreiz, bet tad, kad iemīlas – tas ir nopietni un uz ilgu laiku! Viņi gadiem var lūkoties uz personu, kura viņus ir ieinteresējusi, taču, ja viņi kādu ielaiž savā sirdī, tad pieķeras ar visu savu sirdi un dvēseli, cenšoties viņu piesiet sev un nekur nelaist. Vēži jau no paša sākuma koncentrējas un ģimenes izveidi, mīlestība ir tikai kā laulību prelūdija, tāpēc pat īsu attiecību izjukšanu viņi uztver ļoti sāpīgi, jo uztver to kā lielu šķiršanos un ļoti pārdzīvo tā iemesla dēļ, ka kaut kas tāds apgrūtina tālāko privātās dzīves izveidi.

5. LAUVA

biting-black-and-white-couple-in-love-Favim.com-1963515

Lauvas iemīlas ļoti ātri! Viņi spēj aizrauties vienā acu mirklī un viņiem šķiet, ka mīlestības dēļ viņi ir gatavi iet līdz pasaulei malai! Tas var turpināties pietiekami ilgi, bet tikai pie noteikuma, ka jūtas ir abpusējas, jo, ja Lauvas nesajūt atbildes jūtas, viņi kļūst ļoti sarūgtināti, kas noved pie tā, ka viņi sāk meklēt kādu citu pieķeršanās objektu. Viennozīmīgi, lai arī kāda kaisle būtu Lauvas sirdī, vienīgais cilvēks, kuram viņš ir radīts  – ir viņš pats!

Lasi vēl: Lielā mūža mīlestība? Mīlestības – tās ir divas!

6. JAUNAVA

black-and-white-blackandwhite-boy-couple-couples-Favim.com-436857

Jaunavas neiemīlas! Viņas ļauj mīlēt sevi, pieņemot dāvanas un uzmanības apliecinājumus ar tādu skatu, it kā viņās plūstu karaliskas asinis! Ja šīs horoskopa zīmes pārstāvjus viss apmierina, viņi izliekas balti un pūkaini, bet, ja viņiem kaut kas nepatīk, tad ar savu mūžīgo piesiešanos viņi savus pielūdzējus novedīs līdz nervu sabrukumam. Tiesa gan, ka reizēm Jaunavas “iekrīt” uz kādu, taču tas nelīdzinās mīlestībai, bet gan drīzāk atgādina narkotisku atkarību!

7. SVARI

black-and-white-couple-cute-love-Favim.com-124511

Svari bieži iemīlas tikai tajos, kuri jau ir izrādījuši kaut kādas jūtas vai vismaz ieinteresētību pret viņiem. Viņi pieņem šīs jūtas un cenšas atbilst visam tam, ko mīļotais cilvēks no viņiem it kā sagaida. Svariem liekas, ka, ja viņi šo cilvēku atgrūdīs, tad jau nu tiešām neviens nekad viņus vairs negribēs, bet vientulība šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem nav pieņemama. Reizēm tomēr viņiem izdodas atrast savu īsto otro pusīti, un tad viņus nekas nespēj apturēt, lai būtu ar šo cilvēku kopā!

8. SKORPIONS

black-and-white-couple-cute-love-past-Favim.com-406840

Skorpioni iemīlas tajos, kurus viņiem ir jāiekaro vai arī tajos, kuri ļoti līdzinās viņu pirmajai mīlestībai! Viņi nemeklē vieglāko ceļu un ciena cilvēkus, kuri nepadodas uzreiz, bet tos, kuri paši cenšas kļūt par viņu partneriem, viņi nicina! Skorpionam patīk iegūt to cilvēku mīlestību, kuri viņus iesākumā atraida, tikai tādā gadījumā viņu jūtas kļūst spēcīgas un izturīgas! Ar pārējiem viņi lieki nenoņemsies – ja neesat iekarojis Skorpiona sirdi, varat cerēt tikai uz seksu, turklāt ar diezgan dzēlīgiem komentāriem!

9. STRĒLNIEKS 

black-and-white-couple-love-water-wedding-favim_com-202724_large_large

Strēlnieki spēj iemīlēties no pirmā acu skatiena! Viņu sirdis spēj iekarot tie, kuri viņus uzjautrina vai arī tie, kuri ir ievērojamāki vājāki par viņiem. Tiesa gan, tiklīdz šis viņu simpātiju objekts pārstāj viņus izvilkt ārā no garlaicības vai arī kļūst pārāk patstāvīgs, jūtas pazūd! Vienīgais, kas varētu šīm jūtām likt turpināties, ir radusies draudzība vai pieķeršanās un sajūta, ka šis cilvēks Strēlnieku saprot no pusvārda, pieņemot viņu tādu, kāds viņš ir!

10. MEŽĀZIS

couples-tumblr-photographyblack-and-white-couple-love-vwscocqt

Mežāzi iemīlas ļoti reti, pie tam diez vai viņi pievērsīs uzmanību kādam, kurš uz sociālajām kāpnēm stāv zemāk, ir apveltīts ar mazāk attīstītu intelektu un ne uz ko netiecas! Viņus piesaista tie, kuriem ir “tvēriens”, kā arī tie, kuri spēj palīdzēt viņiem apmierināt jebkuras ambīcijas. Mežāži spēj ilgi dzīvot bez jūtām, taču, ja viņi tomēr atrod to, kas viņiem der, iemīlēšanās ātri pāraug īstā mīlestībā, nesot līdzi dziļu psiholoģisku pieķeršanos!

11. ŪDENSVĪRS

tumblr_nkdm3hgK6X1r2zf59o1_500

Ūdensvīri bieži vien mēdz iemīlēties ne tajos labākajos un pēc tam ilgi nevar atgūties no smagās vilšanās vai arī sastāda sev milzīgu sarakstu ar īpašībām, kurām ir jāpiemīt viņu potenciālajam izredzētajam, atgriežoties pie šī saraksta katru reizi, kad kāds viņus ir ieinteresējis. Tas viss nenes ne laimi,  ne baudu, jo Ūdensvīri ir maksimālisti, viņi neizdara secinājumus, bet turpina akli sekot savai pārliecībai, precīzāk sakot, kļūdām!

12. ZIVIS

tumblr_static_1s3g33zdd3mss04kkgwgg0sw0

Zivis parasti pamanās iemīlēties tajos, kuri viņām nav radīti, jo bieži vien viņas izvēlas cilvēkus, kuri nenovērtē viņu jūtas, izmanto viņu mīlestību un padara viņu dzīvi neciešamu! Šīs zīmes pārstāvji ir arī ļoti ietiepīgi attiecībā uz pieķeršanos otram, jo viņi labprāt turpina ciest no neatbildētas mīlestības, dzīvo kopā ar tiem, kuri viņus nesaprot un pieķeras tiem, kuri viņus tikai izmanto, bet tos, kuri varētu viņus darīt laimīgus, viņi savā stūrgalvībā nemaz nepamana!

Pievienot komentāru