Kāds vīrs nopirka pamestu fermu un pats ar savām rokām to pārvērta par sapņu namiņu

Cilvēka rokās slēpjas unikālas iespējas savu sapņu un fantāziju realizēšanai. Tas, ko kādreiz uzskatījām par nesasniedzamu sapni, tagad tiek panākts ar mūsdienu tehnoloģiju palīdzību.

Daudzi lietpratēji ar savām rokām rada īstus šedevrus. Un vai vienmēr tikai finansiālā puse spēlē svarīgu lomu? Protams, arī bez tās neiztikt. Tomēr pats dārgākais ir ideja un cilvēka smadzenes, kas izdomā, kā radīt kaut ko patiesi skaistu.

Runa ies par kādu vīru, kurš smagu dzīves apstākļu spiests tomēr izgāja no savas komforta zonas, jo bija pārvilcis savai dzīvei krustu. Bet rezultātā startēja ar jauniem spēkiem un uzcēla savu sapņu namu. Kur slēpjas viņa veiksme?

Smagi dzīves apstākļi un jauna dzīves elpa

Runa iet par parastu vīru, kurš tāpat kā visi savu laiku pārsvarā pavadīja darbā. Līdz ar noteikta vecuma sasniegšanu katrs cilvēks pārdzīvo vērtību pārvērtēšanu un jaunu lēmumu pieņemšanu. Mūsu varonim viss bija vēl sliktāk, kā varētu iedomāties.

Vīlies itin visā, viņš gribēja norobežoties no visiem. Viss vēl nebūtu tik slikti, ja viņš nebūtu pārdevis savu pilsētas dzīvokli un pārcēlies uz pamestu lauku māju. Tālāk no viņa varēja gaidīt tikai aiziešanu “plostā” un spēku izsīkumu. Taču viss tik kardināli mainījās, ka pārspēja viņa paša cerības.

Vienatnē padomājot, vīrs atcerējās, ka daudz prot darīt pats ar savām rokām. Tā radās ideja atjaunot veco konstrukciju pēc mūsdienīga projekta. Tā kā nauda no dzīvokļa pārdošanas nebija aiztikta, viņš ķērās pie darba.

Vecās fermas pārvērtību sākums
Vīrs atrada izeju no sava depresīvā stāvokļa. Viņš sāka ar piemājas teritorijas uzkopšanu, iztīrīja bedri, kurā agrāk bija ievilkts ūdenspumpis.

Pašā vecajā mājā, kur bija klona grīdas un sabrukusi krāsns, viņš sāka ar vecās virsmas noņemšanu un izvešanu. Visa iztīrīšana aizņēma apmēram gadu, kamēr vīrietis pats tur arī dzīvoja. Viņš visu darīja pats un atklāja, ka daudz ko prot. Izrādījās, ka viņam ir zelta rokas!

Priekšnamā vīrs uzstādīja konstrukciju koka zaru veidolā. Īstenībā tas arī bija koks, veca ābele no pagalma, kuru viņš pārklāja ar laku. Viņa dizaina idejas mūsdienīgi izdaiļoja reiz pamesto būdu.

Senās klona grīdas vietā parādījās kvalitatīvas flīzes, bet vecā krāsns tika rekonstruēta pēc pamācības no interneta. Sanāca ļoti glīti.

Ārā ūdenspumpja bedres vietā, uzliekot ķieģeļu sienas, vīrs uztaisīja vīna pagrabu. Tagad viņš nosprauda sev jaunu mērķi – izaudzēt skaistus vīnogulājus.

Sapņu nams paša rokām

Tālumā no pilsētas steigas un rūpēm vīram izdevās atrast savu būtību celtnieka meistarībā. Viņš ne tikai apguva celtniecības materiālus, bet arī iegādājās visu nepieciešamo par labākajām cenām.

Vīrs pats izgatavoja mēbeles no koka, dārzā ierīkoja skaistus soliņus, no betona grodiem izveidoja dekoratīvas dobes un sastādīja tajās skaistas puķes.

KĀ IZSKATĀS MĀJA, ATRADĪSI NĀKAMAJĀ LAPĀ:

COMMENTS

Pievienot komentāru