Kā dzīvo un izskatās Nadja Suleimana, kura pirms 10 gadiem dzemdēja 8 bērnus

Daudzas māmiņas attaisno mūžīgo laika trūkumu ar pastāvīgu uzmanību savam mazulim vai visiem bērniem. Bet, ja viņām ir 2-3 bērni, tad viņas pa īstam vēl nezin, ko nozīmē grūtības. Lūk, Nadja Suleimana, kas audzināja sešus bērnus, pēc tam vēl dzemdēja astoņīšus.

Pat grūti iedomāties, kā tas iespējams! Astoņkārtīga laime atnāca pie Nadjas pirms 11 gadiem. No tā brīža viņas kuplā un draudzīgā ģimene piesaista sev lielu uzmanību. Taču kā šai sievietei izdodas tik labi izskatīties? Kā viņa to panāk?

Kas ir Nadja Suleimana?

Amerikāņu sieviete no Kalifornijas štata Fullertonas dzimusi 1975. gadā, un patiesībā nav nekāda zvaigzne, lai kā viņai to gribētos. Viņa no pašas bērnības centās līdzināties slavenībām,  taču viņai nebija nekāda talanta, lai kļūtu slavena. Pie tam, viņai bija daudz ģimenes problēmu, kas atstāja iespaidu uz viņas pasaules izpratni. 

 

Nadjas vai Natali Denīzes Suleimanas (kā viņa dēvēja sevi agrāk) vecāki izšķīrās, kad meitenei bija 14 gadu. Pārejas vecumā neviens īsti nenodarbojās ar viņas audzināšanu, tādēļ viņa ilgstoši mēdza atrasties ārpus mājām. Viņa ar saviem vienaudžiem smēķēja un iedzēra, lai pievērstu sev uzmanību. Reiz viņi gribēja pat apzagt vietējo veikalu, lai vecāki viņiem atbrauktu pakaļ uz policijas iecirkni. Īstenot ieceri izjauca modrs pilsētas iedzīvotājs, kurš pusaudžus laikus aizbiedēja.

Kad Nadja kļuva pilngadīga, viņai aizsākās pirmās stabilās attiecības ar vīrieti, ar kuru viņa vēlāk apprecējās.  Tā viņu laulībā piedzima seši bērni. Nadja maz saprata no ģimenes dzīves, tāpēc bērnu daudzums kompensēja viņas psiholoģiskās bērnības traumas. 

 

Astoņīšu piedzimšana

 Ar savu vīru Nadja izšķīrās pirms tam, kā nolēma izmantot ekstrakorporālās apaugļošanas metodi. Vīram bija grūti pieņemt faktu, ka šis lēmums ir pieņemts pēc viņas vēlēšanās. Viņš to neatbalstīja, jo viņiem jau bija seši bērni. Viņš uzskatīja, ka visam jānotiek dabiskā ceļā, ja nav nekādu patoloģiju. 

Ievietoto embriju skaits uzreiz liedza ārstam turpināt savu praksi. Pret medicīniskajiem noteikumiem ir ievietot vairāk par diviem embrijiem. Toties Nadjai astoņu bērnu piedzimšana pavēra iespēju līdzināties savai mīļākajai aktrisei Andželinai Džolijai. 

KĀ IZSKATĀS NADJA ATRADĪSI NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru