Kaķu mīļu horoskops – kurš atbilst tieši tavai zodiaka zīmei?

Tev patīk kaķi?! Kaķi mēdz būt ļoti dažādi – ar īsām spalvām, garspalvaini vai bezspalvaini, mīlīgi un ne tik mīlīgi, taču izrādās, ka katrai zodiaka zīmei atbilst arī kāda konkrēta kaķu suga, kura vislabāk raksturo kādas konkrētas zīmes pārstāvjus!

Persietis, krievu zilais, sfinkss, meinkūns… ir no kā izvēlēties! Kuri kaķi Tev šķiet vispievilcīgākie?! Iespējams, ka Jums ir kaut kas kopīgs, jo, kā jau tika minēts, katras zodiaka zīmes pārstāvim atbilst kāda konkrēta kaķu suga, jo arī šīs sugas kaķi ir apveltīti ar līdzīgām rakstura iezīmēm un, iespējams, uzvedas ļoti līdzīgi Tev!

 

Auns – Persietis

Impulsīvais un prasīgais Persietis, kuram nepieciešama īpaša uzturēšana ir tāds pats kā Auna zīmē dzimušie cilvēki. Ja viņi ko vēlas, to arī dabū. Ja jāskrāpējas un jāšņāc, lai to dabūtu, tas procesu padarīs tikai jautrāku. Viņiem patīk būt apbrīnotiem un tik pat bieži viņiem nepieciešams laiks, ko pavadīt vienatnē.

Vērsis – Siāmietis

Siāmas kaķis ir dzimis izsekotājs, šie uzstājīgie, neirotiskie un mīļie kaķi ir ideālā skaistuma un agresijas kombinācija. Viņi mīl izaicinājumu un nekad nepadodas ķerot medījumu. Gluži kā Vērsis, Siāmas kaķis izskatās bīstamāks, nekā ir patiesībā. Iepazīsi tos abus un uzzināsi, ka viņi ir uzticami kompanjoni.

Dvīņi – Sfinkss

Šie kaķi alkst uzmanības. Gluži tāpat kā Dvīņi vēlas būt uzmanības centrā, Sfinksi zina, ka ir majestātiski dzīvnieki, kuri ir pelnījuši vislabāko, kā arī konstantu atzinību. Viņu neparastais izskats liek viņiem izcelties un ieinteresēt, un beigās Tu vienkārši attapsies, ka vairs nevari bez viņa dzīvot.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru