Karalieņu horoskops – kuras zodiaka zīmes iemanto gudras un neatvairāmas sievietes īpašības

Neatkarīgas, gudras un neatvairāmas – lūk, 5 zodiaka zīmju daiļā dzimuma pārstāves, kuras ir īstas karalienes!

Tas nebūt nenozīmē to, ka pārējo zodiaka zīmju pārstāves tādas nav. Šīs sievietes izceļas ar savu bezbailību un šarmu. Ne tikai izskatās labi un labi sevi pasniedz, bet ir arī lieliskas problēmu risinātājas, atjautīgas un arīdzan asprātīgas.

LAUVA

Viņa ir bezbailīga, ekstravaganta un valdzinoša. Viņa apzinās sevi un savu “es”, tāpēc nevienam neļauj sev kāpt virsū uz galvas. Viņa ir ieturēta, taču tai pat laikā spēj saprasties ar daudziem. Vienmēr rūpējas par savu izskatu un ārējo tēlu, Lauvu sievietes parasti seko līdzi modei un tam, kas ir aktuāls.

JAUNAVA

Viņa ir neatkarīga un organizēta, mīl kārtību. Necieš redzēt kādu, kurš slinko un neko nedara, lai tiktu pie kārotā. Strādā operatīvi, taču vislabāk tad, ja grupā ir galvenā noteicēja. Ātri un veikli spēj rast optimālākos risinājums dažādām problēmsituācijām. Jaunava nekad nesamierināsies ar mazumiņu. Pat sliktas ziņas spēj pasniegt saudzīgā veidā… vai nepasniegt vispār. Viņai var uzticēties, jo viņa labi glabā noslēpumus.

SVARI

Vienmēr cenšas rīkoties tā, kā būtu labāk nevis viņai, bet gan visiem, gatava ar zobiem un  nagiem cīnīties par taisnību. Necieš meļus un krāpniekus. Svaru sievietes ir ļoti skaistas un nesamākslotas – nemēdz izlikties, ka viņas kaut kas līdz galam neapmierina. Parasti “saož” viltvārdi jau pa gabalu.

ŪDENSVĪRS

Viņa ir inteliģenta un neparasta. Parasti aizraujas ar netradicionālām lietām un hobijiem. Nemēdz pazust pelēkajā masā, bet gan izcelties ar kaut ko savu. Viņa nav iedomīga, tomēr zina savu vērtību un zemāk par saviem standartiem un principiem nenolaidīsies.

SKORPIONS

Skorpionu sievietes karaliskums slēpjas viņas mistiskajā un neizdibināmajā dabā. Viņa pret katru izturas pilnīgi citādāk, mēģinot rast katram savu pieeju. Viņai grūti izpatikt, bet, ja tev tas ir izdevies, tu automātiski viņas acīs esi ļoti cienījams un godājams. Viņa nekad neskries pakaļ citiem, bet gan pati veidos savu ceļu pa kuru viņai seko citi.

Pievienot komentāru