Ko par jums var pastāstīt mazā pirkstiņa izmērs


Vai jūs esiet ievērojuši, ka cilvēkiem mazie pirkstiņi atšķiras pēc garuma? Ko tas varētu nozīmēt?

Izrādās, ka pēc mazā pirkstiņa garuma visus cilvēkus var iedalīt 3 tipos. Un šī īpatnība var daudz ko pastāstīt par cilvēku.

A tips

Ja jūsu mazais pirkstiņš aizsniedz zeltneša pirmo falangu, tas nozīmē, ka jūs esat ļoti līdzsvarota un organizēta personība. Pēc savas dabas jūs tiecaties uz kārtību it visā, jums patīk, ja katra lieta atrodas savā vietā. Jūs instinktīvi izvairāties no haosa. Bet, kas jūs pa īstam var izvest no pacietības – tad tā ir nenoteiktība.

Jūsu domas ir sakārtotas, lēmumi labi pārdomāti. Jūs savu viedokli sastādāt tikai pēc tam, kad esat labi analizējis situāciju. Jums nav raksturīga ātra lēmumu pieņemšana. Jūsu pārliecinātība nāk no dziļas savas personības izpratnes. Ar to jūs izceļaties starp citiem.

B tips

Jūs piederat pie B tipa, ja jūsu mazais pirkstiņš ir nedaudz īsāks par zeltneša pirmo līniju. Jūs esiet ļoti emocionāls, jūtīgs un ievainojams cilvēks.
Jūs par katru cenu centīsieties palīdzēt trūkumcietējam. Ja uzticaties kādam, tad līdz galam. Tā ir jūsu vājā vieta. Jūs esat tendēti uz empātiju. Jūsu daba ļauj jums saprast citu cilvēku emocijas, jūs protat sevi iedomāties viņu vietā. Tādā garā arī turpiniet. Maz pasaulē ir tādu, kā jūs, kas spēj dāvāt pasaulei savu siltumu.

C tips

Jūs piederat šim tipam, ja jūsu mazais pirkstiņš ir garāks par zeltneša pirmo līniju. Tas nozīmē, ka jūs esat cilvēks, kurš atdod sevi visu, lai kas arī tas būtu – darbs, personīgās lietas vai attiecības.

Jūs esat radis dāvāt sevi visu un pat vairāk, nekā nojums tiek prasīts. Jūsu beznosacījumu dāsnums ir jūsu personības atšķirīgā īpatnība. Turklāt, jūs protat glabāt noslēpumus, esiet uzmanīgs un taktisks sabiedrībā. Par savu labsirdību jūs no cilvēkiem sagaidāt taisnīgu un labvēlīgu attieksmi pret sevi. Jums patīk atrasties to cilvēku vidū, kuriem jūs patīkat tāds, kāds esat.

Pievienot komentāru