Kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas čūla: 18 efektīvi ārstēšanas veidi

Kuņģa un 12 pirkstu zarnas iekaisums un čūla ir izplatīta slimība.

Lūk efektīvas metodes, kā ārstēt čūlu:

1. Nelejiet ārā ūdeni, kad esat novārījuši kartupeļus, šis ūdens jādzer pa glāzei 3 reizes dienā pirms ēdienreizes, lai mazinātu kuņģa čūlu. Šī procedūra jāturpina mēneša garumā.

2. Pat nopietnu kuņģa čūlu izārstēt, turot zem mēles priedes sveķus.

3. ⅓ trauka aizpildiet ar zaļiem priežu čiekuriem un parējo daļu aplejat ar degvīnu, atstājiet to visu tumšā vietā uz 1 nedēļu. Trauka saturs periodiski jāsamaisa. Pēc nedēļas izfiltrējiet šķidrumu un lietojet  pa vienai tējkarotei 3 reizes dienā 30 minūtes pirms ēdienreizes. Ārstēšanās jāturpina 1-2 mēneši.

4. Visas sastāvdaļas sajauciet vienādos daudzumos, alvejas sula, melno redīsu sula, burkānu sula, kāpostu sula, biešu sula, medus un vīns. Iegūtu dzērienu uzglabāt tumšā, aukstā vietā. Jālieto pa 50ml 3 reizes dienā, 30 minūtes pirms ēdienreizes. Ārstēšanās kurss ilgst vienu mēnesi.

LASI ARĪ ŠO:Ārsta ieteikums: cistīta diagnostika un ārstēšana

5. Nepieciešams paņemt 5 ēdamkarotes sasmalcinātas nātres un nātres saknes, 2 ēdamkartotes ceļmallapas, 1 karoti kadiķi un pievienot vienu litru sarkanā vīna. Tālāk tas jāatstāj nostāvēties vienu nedēļu, periodiski samaisot to. Pēc tam jāpievieno 4 karotes medus un 30 minūtes jāvāra uz mazas liesmas, gala produkts pirms lietošanas ir jāizfiltrē. Lietot pie kuņģa čūlas 2-3 reizes dienā pirms ēdienreizes.

6. Nepieciešams 30g limonijas saknes un 30g ceļmallapas, to visu apliet  ar 0.5l degvīna. Jāatstāj nostāvēties 10 dienas tumšā siltā vietā un periodiski iegūtais dzēriens jāapmaisa. Jālieto pie kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas čūlas 3 reizes dienā pa 1 ēdamkarotei divu mēnešu garumā.

7. Visi produkti jāpievieno vienādā daudzumā. Jāpņem samalts ozollapu embotiņš, svaigs samalts ingvers, medus un degvīns. Atstājiet dzērienam nostāvēties tumšā vietā uz divām dienām, periodiski to apmaisot. Jālieto vairākas reizes dienā pa 1 ēdamkarotei. Šī ir ar laiku pārbaudīta recepte, kas palīdz pret kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas čūlu.

8. Jāsajauc vienādos daudzumos pēc tilpuma svaigas sasmalcinātas ceļmallapas un medus, atstāt slēgtā traukā un ielikt cepeškrāsni ar nelielu liesmu uz 4 stundām. No iegūtās produkta jāizspiež ārā viss šķidrums un lietot to 4 reized dienā 30 minūtes pirms ēdienreizes. Šī repcepte palīdzēs arī pie urīnpūšļa iekaisum un gastrīta.

9. Vienādos daudzumos pēc svara jāsajauc zemteka, skaistais augstiņš un ceļmallapa. Uz 20g augu sajaukuma uzliet 0.5l degvīna. Atstāt visu nostāvēties uz 10 dienām, pēc tam izfiltrēt un lietot čūlas gadījumā pa ēdamkarotei 4 reizes dienā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālak

Pievienot komentāru