Kura no sievietēm jums liekas visvecākā? Atbildiet, paļaujoties uz savu intuīciju un uzziniet, kas slēpjas jūsu raksturā


Šis psiholoģiskais tests palīdzēs jums saprast, kā jūs attiecaties pret savu darbu, un kā jūs uztver citi darbinieki. Ieskatieties siluetā, stājā, stāvēšanas manierē. Kura sieviete vairāk līdzinās dāmai gados? Lūk, atbildes, kuras jums palīdzēs tikt skaidrībā ar dažiem saviem iekšējiem jautājumiem.

1. siluets
Ārēji jūs radāt jautra, uzticīga un draudzībā uzticama cilvēka iespaidu. Jūs esat ļoti pieķēries tiem, kurus no sirds mīlat un cienāt. Jūs variet būt maigs, bet reizēm kļūstiet arī skarbs. Reizē jūs esat arī pārāk sentimentāls, jūtaties ļoti vīlies, kad tiekat nodots, un reizēm mēdzat skumt. Iekšēji jūs cenšaties atbilst apkārtējo cilvēku prasībām.
Bieži upurējat savas intereses, lai izdabātu kolēģiem. Jums patīk justies nozīmīgam, patīk, ka jūs novērtē pēc nopelniem. Taču jums piemīt arī pašlepnums, jums nepatīk piekāpties, un jūs to darāt tikai tad, kad vairs nav, kur atkāpties.

2.siluets
Ārēji jūs uztver kā optimistisku, spēcīgu un pārliecinātu par sevi cilvēku. Jums liekas, ka nevienas grūtības jūs nebiedē. Pat vissarežģītākajās situācijās jūs nezaudējat savaldību un protat turēt sevi grožos. Reizēm kolēģiem liekas, ka jūs esat vienaldzīgs un neievainojams. Taču patiesībā iekšēji jūs esat pavisam cits cilvēks.
Jūs esat ļoti ievainojams, jūtīgs, bieži upurējat savas intereses citu dēļ. Turklāt jūs cenšaties izdarīt tā, lai neviens neko nemanītu (ne jūsu skumjas, ne izmisumu). Bieži vien šāda jūsu uzvedība kļūst par iemeslu sliktam garastāvoklim vai pat slimībai.

3.siluets
Cilvēki jūs uztver, kā īstu līderi. Jūs esat neticami gudrs, saprātīgs, un uz jums var paļauties. Visi to zina, tāpēc steidz pie jums pēc padoma un aizstāvības. Tie kolēģi, kas jūs slikti pazīst, var turēties nomaļus, jo domā, ka attiecībā pret jums ir jāievēro distance un subordinācija.
Iekšēji jūs esat ļoti ievainojams un maigs cilvēks. Maz ir cilvēku, kam jūs atklājat savu dvēseli, tāpēc draugu jums nav daudz. Pateicoties savam pragmatiskajam un noderīgajam slinkumam, izdomājat gudras lietas un ierīces. Jūs ļoti sargiet attiecības ar draugiem un tuviniekiem, esiet taisnīgs un godīgs. Uz jums vienmēr var paļauties.

4.siluets
Ārējais iespaids – tas ir introverts, kuram ne visai patīk komunicēt ar cilvēkiem, tāpēc labprātāk turas nomaļus. Jūs variet likties nedaudz vienaldzīgs un vēss, cenzdamies ievērot subordināciju un distanci. Taču iekšēji jūs esat pavisam cits cilvēks.
Jūs esat perfekcionists, vēlaties sasniegt pilnību un esat ļoti prasīgs pret sevi. Jūs cenšaties atrast līdzīgi domājošos, taču tas jums nākas ļoti grūti. Un tas tikai tāpēc, ka jūs atklājat savu dvēseli tikai tiem, kurus ļoti labi pazīstat. Taču, ja jūs savā ceļā sastopat cilvēkus, kas varēs jūs iepazīt tuvāk, jūs darīsiet visu iespējamo, lai viņi būtu laimīgi, un jūsu draudzība nekad nebeigtos.

Pievienot komentāru