Kurām zodiaka zīmēm lemts kļūt bagātām, bet kuras mēdz ciest trūcībā?


Nabadzība, protams, nav grēks, par kuru jākaunas, taču mēs liekuļotu, ja teiktu, ka nav tāda cilvēka, kurš negribētu būt kaut uz pusi tik bagāts kā, piemēram, Rokfellers vai Bils Geitss.

Nauda dod drošības izjūtu par rītdienu, neatkarību un spēku. Nelaime tikai tā, ka čaukstošās banknotes ne visiem plūst rokās. Kāpēc tā – savs skaidrojums ir arī astrologiem.

 

Auns

(21. marts–20. aprīlis)

Aktīvie Auni strādā visu mūžu, rokas nenolaizdami. Daudzi to dara, jau būdami pensijā, – tā vēlējušās zvaigznes, jo aktīvajiem Auniem atpūta vecumdienās nav ieteicama. Kolīdz viņi pārstāj aktīvi rosīties, tūlīt pat uzbrūk visādas kaites un nepatikšanas. Paradokss, bet čaklie un pašaizliedzīgi strādājošie Auni nebūt nedzīvo greznībā. Kāpēc tā? Tāpēc, ka lielākā daļa viņu ienākumu aiziet neskaitāmo tuvinieku – bērnu, mazbērnu un citu – vajadzībām. Lai uzkrātu sev kapitālu, Auniem jāiemācās pateikt stingru “nē” tuvinieku un draugu nebeidzamajiem lūgumiem, kuru pamatā lielākoties ir kādas iegribas apmierināšana, nevis vitāla nepieciešamība.

Lasi arī: Pats, pats kaislīgākais un patiesākais horoskops – būšana attiecībās ar katru no zodiaka zīmēm

Vērsis

(21. aprīlis–20. maijs)

Vērsis ir īsts darbaholiķis, turklāt zina savu cenu un par pliku paldies nekad nestrādās. Tieši tāpēc viņa naudasmakā nekad nesvilpo vējš. Turklāt viņi ne tikai prot naudu skaitīt un zina tās vērtību, bet arī tērē to ar prātu. Ja Vērsis nolems savu naudu ieguldīt, izvēlēsies pašu piemērotāko piedāvājumu; ja sadomās nopirkt jaunu apģērbu – izvēlēsies pieņemamāko gan cenas, gan kvalitātes ziņā. Kopumā ņemot, par Vērsi nav jāsatraucas – nauda viņam ir vienmēr. Bet, ja kādreiz gadās kāds tukšāks periods, tad tikai īslaicīgi.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu par pārējām zīmēm

Pievienot komentāru