Kurās zodiaka zīmēs grūti iemīlēties, bet kurās tas notiek no pirmā acu skatiena

Lūk, kurās zodiaka zīmēs var iemīlēties visātrāk!

Uzzini, kuras ir mīlamākās, bet kuras – ļoti grūti iemīlamas zodiaka zīmes!

Tas nebūt nenozīmē, ka pēdējo vietu ieguvējus nav iespējams mīlēt – vienkārši viņus mīlēt ir mazliet grūtāk!

12. vietā – ŪDENSVĪRS

Mēs ļoti atvainojamies, ka Ūdensvīrs ir pēdējā vietā. Tas noteikti nav tāpēc, ka jūsos nav nekā laba, tieši otrādi – jūs esat ļoti lojāli un uzticami cilvēki, bet problēma slēpjas tajā, ka jūs vienkārši neļaujat citiem sevī iemīlēties. Ūdensvīri bieži vien noslēdzas sevī un neļaujas jūtām. Ir ļoti grūti iemīlēties kādā, kurš nav atvērts mīlestībai.

11. vietā – DVĪŅI

Jums, Dvīņi, ir neskaitāmas īpašības, kurām pateicoties būtu vērts jūsos iemīlēties, taču tas nenotiek tāpēc, ka jūs vienkārši esat grūti saprotami cilvēki. Bieži vien citiem par jums rodas maldīgs uzskats, kas ne tuvu neatbilst realitātei.

10. vietā – MEŽĀZIS

Iemesls, kāpēc Mežāži ir tik grūti iemīlami slēpjas viņu vēlmē visu kontrolēt. Diemžēl, mīlestība un jūtas nepieder pie lietām, kuras var paredzēt, mainīt un ietekmēt. Viņi vienmēr baidās tikt sāpināti, un uztraucas, ka attiecības neizdosies.

9. vietā – SKORPIONS

Skorpioni ir lieliski partneri, tomēr par nemīlamiem viņus padara viņu vēlme kontrolēt savu otro pusīti – ir grūti kādu iemīlēt, ja viņš ir pārāk greizsirdīgs un nedod brīvību.

8. vietā – JAUNAVA

Jaunavās parasti neiemīlas uzreiz tāpēc, ka šīs zīmes pārstāvji ir ļoti noslēgti sarunās ar svešiniekiem – neatklāj privātās dzīves detaļas. Jaunavām ir grūtības uzticēties otram un kādu sev pielaist tuvu. Šādu attieksmi jūt arī apkārtējie, tāpēc arī Jaunavā no pirmā acu skatiena neiemīlas.

7. vietā – LAUVA

Tu esi zinātkārs un ieinteresēts iemācīties kaut ko jaunu, nemaz nerunājot par tev raksturīgo šarmu un kaisli. Nav brīnums, ka tu citiem spēj uzreiz iepatikties. Tomēr, ja runā par tavu egoismu, tad šī īpašība nudien spēj atbaidīt. Jā, ir svarīgi domāt par sevi, taču, tai pat laikā, to nevajadzētu pārāk izcelt un afišēt.

6. vietā – ZIVIS

Zivis ir ļoti kaislīgi un mīloši cilvēki, ja iemīlas, tad no visas sirds. Tomēr, neskatoties uz to, Zivis nespēj otram atvērties un uzticēties uzreiz. Šī iemesla dēļ, tavam potenciālajam partnerim ir grūti tevi saprast. Tevi kāds patiesi spēs iemīlēt tikai tad, kad parādīsi viņam savu patieso dabu.

5. vietā –  AUNS

Auns nespēj uzticēties visiem, un to nemaz arī nedara. Brīvie Auni rada iespaidu, ka nekad nespētu būt gatavi attiecībām, taču, kad nonākuši attiecībās – vienmēr mīļotajam ir līdzās.

4. vietā – SVARI

Viņu harizma un šarms ir kas tāds, ko neviens nespēj ignorēt. Tu citiem spēj likt justies svarīgiem un novērtētiem – neatkarīgi no apstākļiem! Tu esi viens no retajiem, kas spēj parādīt dzīves otro pusi – to, kuru saskata tikai retais.

3. vietā – STRĒLNIEKS

Tavs optimisms un lieliskā humora izjūta noteikti ir tās lietas, kas piesaista apkārtējos! Tā vien liekas, ka tev nekad nav slikts garastāvoklis. Cilvēkiem patīk ar tevi pavadīt laiku, jo tu vienmēr izstaro lielu pozitīvismu!

2. vietā – VĒRSIS

Vērši pēc dabas ir ļoti romantiski. Ja viņš ar kādu ir attiecībās, tad ir uzticīgs un mīlošs, lai arī kas! Vērši nebaidās no attiecībām – tām ir atvērti, un tās piesaista.

1. vietā – VĒZIS

Ir neiespējami neiemīlēties Vēzī! Tu neslēp savas jūtas, esi ļoti empātisks un saprotošs. Tu nemēdz apkārtējos nosodīt. Cilvēki tevi mīl, jo tu viņiem liec justies īpašiem – tu uzklausi, un dod padomus!

Pievienot komentāru