Kurš sarkst, bet kurš ir drosmīgs? Lūk, kā zodiaka zīmes izrāda savas simpātijas

Uzzini, kā katra Zodiaka zīme izrāda savas simpātijas!

 

Auns Auns nebūt nav kautrīgs, it īpaši, ja ir ieinteresēts ar kādu konkrētu cilvēku iepazīties. Šīs zīmes pārstāvji ir tik pašpārliecināti, ka vienmēr sper pirmo soli. Ja jūtas nav abpusējas, viņi ātri atgūstas. Šaubu nav – ja tu esi iepaticies Aunam, tu to noteikti zināsi.

Vērsis Vērsis esot kopā ar savu sirdsāķīti kautri flirtē. Viņš smīdina un ķircina, tomēr acu kontakts ir haotisks – viņš palūkojas uz savu iekāres objektu un tad novērš skatienu. Lai arī cik kautrīgs būtu Vērsis, viņš mīl apskauties un tieši to arī viņš darīs.

Dvīņi Atklāt to, ka Dvīņi ir tevī iemīlējušies ir visai sarežģīti, jo viņi pret visiem izturas jauki un šarmanti. Dvīņiem piemīt teicama humora izjūta, tas nozīmē, ka tev tiks veltīti dažnedažādi joki. Ja tev šķiet, ka Dvīņi intensīvi koncentrējas uz sarunām un laika pavadīšanu ar tevi, tad pastāv visnotaļ iela iespēja, ka tu esi viņu iekāres objekts.

Vēzis Vēži parasti izturas ļoti jauki un gādīgi, viņi ir gatavi spert pirmo soli tikai tad, ja viņu sirdsāķītis to ilgstoši nespēj izdarīt. Vēži izsaka īpaši daudz komplimentu. Labā ziņa ir tā, ka viņi patiesi domā to, ko saka.

Lauva Ja tu esi Lauvas sirdsāķītis, šķiet, ka tev vienīgajam spīd saule, kamēr virs citu galvām līst lietus. Lai arī Lauvām pašiem šķiet, ka viņi uzvedas pilnīgi dabiski runājot ar savu simpātiju, patiesība ir acīmredzama, jo šīs zīmes pārstāvji neslēpj prieku par atkal satikšanos. Ja Lauva tev pieskaras, viņš no sajūsmas iekšēji kūst.

Jaunava Jaunavas savas simpātijas klātbūtnē kļūst ļoti nervozas, pēcāk viņas līdz nelabumam analizē apspriestos sarunu tematus. Īsziņas un e-pasti tiek pārlasīti simtiem reižu. Pēc katra sīkuma un nianses pārlūkošanas, Jaunava izgudros plānu nākamajai komunikācijai. Šādi Jaunava var rīkoties ilgstoši, tādēļ pirmo soli vajadzētu veikt otram cilvēkam.

Svari Svari ir flirtējošākā zodiaka zīme. Viņi ir šarmanti un runātīgi. Svari noteikti spers pirmo soli attiecību veidošanā, tas noteikti būs kas unikāls un negaidīts. Jā, Svari rīkojas nudien izveicīgi un bez liekas vilcināšanās.

Skorpions Ja Skorpions ir kādā iemīlējies, viņš dara visu iespējamo, lai uzzinātu par šo cilvēku pēc iespējas vairāk. Jā, Skorpioni tik tiešām var kļūt pārlieku aizrautīgi. Viņi liek savai simpātijai justies lieliski, it kā šis cilvēks būtu visaizraujošākā persona visā pasaulē.

Strēlnieks Strēlnieks ir jauks, bet nedaudz neveikls. Atrodoties kopā ar savu sirdsāķīti Strēlnieks smiesies un stāstīs jokus, būs acīmredzams, kurš cilvēks iekritis viņa sirdī. Pēc visnotaļ ilga laika Strēlnieks tomēr saņemsies, lai spertu pirmo soli attiecībās, visticamāk, ka viņa sirdsāķītim tas nekāds pārsteigums nebūs.

Mežāzis Mežāzis runājot ar savu simpātiju ķiķina, nervozē un šķiet nosarcis – tas viņam nebūt nav raksturīgi. Ja šīs zīmes pārstāvis patiesi ir iemīlējies, atklājas viņa neierastākās īpašības. Visnotaļ interesanti pavērot, kā parasti itin mierīgais Mežāzis zaudē savaldību.

Ūdensvīrs Ja Ūdensvīrs ir kādā iemīlējies, viņš mīl spēli turpināt visnotaļ ilgi. Sākumā Ūdensvīrs iefiltrējas sirdsāķīša draugu lokā, tad kļūst par simpātijas labāko draugu, pavada ar viņu tik daudz laika, cik vien nepieciešams, lai jūtas kļūtu abpusējas. Ūdensvīrs nekad nekļūst tik vien kā par draugu, par to parūpējas viņa seksīgums un harisma.

Zivis Zivis tika daudz laika pavada iedomājoties, kādas varētu būt attiecības ar simpātiju, ka tas liek viņām apjukt un samulst šī cilvēka priekšā reālajā dzīvē. Parasti Zivju fantāzijas tik tiešām piepildās , tiklīdz Zivis spēj spert pirmo soli pretī savai laimei. Šī zīme mīl mīlestību un nekādā gadījumā nevēlas palaist garām dotās iespējas.

 Avots: yourtango.com

Pievienot komentāru