Labākās grāmatas par loterijas spēli

Nav nekā labāka par labas grāmatas lasīšanu. Daiļliteratūras cienītājiem patīk vēstures, romantiskie, trilleri un cita veida romāni.

Citi labprātāk lasa grāmatas par sevis pilnveidošanu dažādās jomās, apvienojot lasīšanas prieku ar noderīgu zināšanu iegūšanu. Bet, ja esiet loterijas spēļu un kazino cienītājs, tad Jūs pavisam noteikti sapņojiet reiz iegūt kādu laimestu. Kā būtu, ja Jūs izlasītu kādu atziņu no profesionāļu sarakstītām grāmatām? Iespējams, šī informācija Jums liks citādāk paskatīties uz spēlēšanu.

Apskatīsim labākās grāmatas, kas stāsta par loterijas sistēmām, mantrām un padomiem, kas var mainīt Jūsu uzskatus.

Kāpēc vajadzētu lasīt loteriju grāmatas?

Šīs ir galvenās priekšrocības, ko lasītāji varētu sagaidīt no loterijas grāmatu izlasīšanas:

Uzziniet par dažādām stratēģijām – daudzās grāmatās slēpjas informācija par dažādiem spēlēšanas stiliem un metodēm, kā izvēlēties laimīgās kombinācijas.

Atklājiet būtiskus padomus – grāmatu autori bieži vien ir eksperti ar ilggadēju loterijas spēlēšanas pieredzi. Viņi var piedāvāt dažus būtiskus padomus, kurus variet izmantot.

Matemātikas nozīme – izredzēm un varbūtībai loterijas spēlē ir ļoti liela nozīme. Grāmatas var atklāt informāciju par to, kā matemātika un statistika ietekmē loterijas iznākumu.

Vai grāmatas par to, kā uzvarēt loterijā, lasīšana garantē uzvaru?

Pirms sākam apskatīt grāmatu sarakstu, noskaidrosim vienu lietu. Nekas nevar garantēt, ka Jūs uzvarēsiet loterijā. Jūs variet analizēt dažādas metodes, lai atrastu tās, kas atbilst Jūsu spēles stilam. Daudzi padomi un skaitļu ģeneratori var palīdzēt Jums izveidot kombinācijas. Tomēr viss ir atkarīgs no veiksmes konkrētajā brīdī.

1. Loterijas uzvarētāju sistēmas (Lottery Winning Systems)

Šī ir vēl viena Gail Howard grāmata. Atšķirība no iepriekšējās šī ir īss un kodolīgs ceļvedis. Kā norāda tās nosaukums, tajā galvenā uzmanība pievērsta loteriju laimestu sistēmām. Tajā ir izskaidroti pamati par metodēm, ko Gail Howard izmanto, lai spēlētu loterijā. Grāmatā aprakstītās sistēmas piedāvā lielu dažādību. Neatkarīgi no tā, vai esiet iesācējs vai pieredzējis spēlētājs, Jūs atradīsiet sev piemērotu pieeju.

2. Loto Dominator

Grāmatas autors ir Ričards Lustigs. Viņš ir viens no slavenākajiem loterijas uzvarētājiem, jo ir septiņas reizes laimējis galveno balvu. Lielākā balva bija 842 tūkstoši ASV dolāru Floridas “Mega Money” loterijā. Loto Dominator satur 24 nodaļas, kā arī bonusa padomus un stratēģijas.

3. 300 Afirmācijas, lai uzvarētu loterijā (300 Winning Lottery Affirmations)

Eddie Coronado ir grāmatas autore. Atšķirībā no citām grāmatām, kas piedāvā padomus par stratēģijām, šajā grāmatā galvenā uzmanība pievērsta pozitīvai domāšanai un, ka afirmāciju izmantošana var sniegt priekšrocības. Jūs variet izmantot pozitīvo mantru spēku visā savā dzīvē. Tas nozīmē, ka Jūs variet uzlabot savu karjeru, sociālās attiecības un personīgās dzīves jomas.

4. Uzziniet, kā palielināt savas izredzes laimēt loterijā (Learn How to Increase Your Chances of Winning the Lottery)

Vizuālais noformējumus ir acīmredzama lieta, kas ir pamanāma, tiklīdz Jūs paņemiet grāmatu rokās. Tā ir piezīmju grāmatas izmēra grāmata, kuru ir viegli lasīt. Richard Lustig ir šīs grāmatas autors. Koncentrēta uz to, ko vajadzētu un ko nevajadzētu darīt, spēlējot loteriju. Autors uzskata, ka abi ir vienlīdz svarīgi. Vēl viena būtiska lieta, kas jāņem vērā, ir tā, ka šos padomus Jūs variet izmantot jebkurā spēlē. Neatkarīgi no tā, vai tā ir liela loterija, piemēram, “Eurojackpot”, vai maza spēle.

5. Uzvarēt loterijā: “Kā uzvarēt loterijā” rokasgrāmata, kurā matemātika satiekas ar veselo saprātu (Winning The Lottery: The “How to Win the Lottery” Manual where Mathematics Meets Common Sense)

Gregs Nelsons, iespējams, ir radījis unikālāko loterijas grāmatu tirgū. Grāmatā galvenā uzmanība pievērsta matemātikas izmantošanai, lai palielinātu izredzes laimēt loterijā. Lai gan grāmatā izmantoti sarežģīti aprēķini, autors tos ir izklāstījis kodolīgi un saprotami. Ideja ir šāda – Jūs izmantojiet konkrētus datumus, vārdus un skaitļus. Rezultātā Jūs iegādājieties biļetes, kurām ir vislabākās izredzes iegūt balvas.

6. Ravena laimīgo skaitļu sapņu grāmata (Raven’s Lucky Numbers Dream Book)

Autors izmanto interesantu pseidonīmu Raven Willowmagic, tāpēc nezinām viņa īsto vārdu. Tomēr tas nemazina šīs fantastiskās grāmatas vērtību. Šis izdevums ir lieliski piemērots tiem, kuri domā, ka sapņi var viņiem izstāstīt laimīgos loteriju numurus. Grāmata ir detalizēta rokasgrāmata par to, ko nozīmē konkrētais sapnis un kādus skaitļus Jums vajadzētu izvēlēties, iegādājoties biļetes. Jūs uzzināsiet arī skaitļus, kuru pamatā ir sieviešu un vīriešu vārdi, informāciju par dārgakmeņiem, ziediem un pat horoskopiem.

Pievienot komentāru