Laimes lutekļi! 3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa nesīs patiesi lielu veiksmi

Kas zina – varbūt arī tu esi šīs nedēļas veiksmīgāko zīmju TOP 3?

Svari

Šī nedēļa būs laba ar to, ka spēsiet ievērot savas apņemšanās, un pašdisciplīnu. Svariem patīk, kad viss ir kārtīgi un droši, jo tikai tā viņi var būt pārliecināti par rezultātu. Svari tiecas salīdzināt, vērtēt un izsvērt, līdz ar to, varat pieņemt kādu sev netipisku lēmumu vai spriedumu, kā domājot ārpus ierastajiem rāmjiem.

Trešdien jutīsieties īpaši labi, jo jums būs prieks pašiem par sevi, par to, ka nepadodaties un tiecaties dzīvot pilnvērtīgāku, pilnasinīgāku dzīvi.

Dvīņi

Jūs šonedēļ varat būt nepārtrauktā ideju un entuziasma plūsmā. Ne pa velti cilvēki mēdz salīdzināt dzīvi ar karuseļiem, pozitīvā nozīmē. Šī nedēļa var būt pārsteigumiem un iespējām pilna. It sevišķi, ja jūs to ļoti vēlaties, šīs pārmaiņas un uzlabojumus.  Iespējams paaugstinājums, vai kāda jauna iespēja parādīsies pie apvāršņa. Un, kas ir ļoti interesanti- Dvīņi būs neierasti disciplinēti savā attieksmē. Emocijas mazāk svārstīgas un lielāka pārliecība, ka ikkatrs var radīt tādu dzīvi, kādu vēlās.

 Jaunava

Jums šī nedēļa solās būt laba ar to, ka personības izaugsmes rezultātā, varat būt gatavs jauniem izaicinājumiem savu darba apstākļu uzlabošanai. Iespējams vēlaties veiksmīgāk apvienot ģimenes dzīvi ar karjeru, taču jebkurā gadījumā, jūs iegūsiet papildus nepieciešamo informāciju, vai iepazīsieties ar atbilstošajiem cilvēkiem, kas ļautu piepildīt šo jūsu vēlmi. Varbūt jums pavērsies jaunas darba iespējas, kuras ir atbilstošākas jūsu patiesajam aicinājumam. Svētdien Jaunavas būs kārākas pēc izaicinājumiem savā dzīvē. Tas var beigties ar apņemšanos mainīt savā dzīvē tās prioritātes, kas neatbilst jūsu patiesajam aicinājumam. Ja parādīsies kāds vilinošs darba piedāvājums vai ideja, kā uzlabot savus dzīves apstākļus (arī mājokli)- noteikti pieņemiet to!

Pievienot komentāru