Lauva. Zodiaka zīme, kas nekad neaizmirst un nepiedod

 

Kas attiecas uz Lauvām, tad te visi jociņi ir lieki, jo kļūdas šīs zīmes pārstāvji nepiedod. Lauva ir līderis – viņu uzklausa un viņam seko!

Lauvas mīl komplimentus, viņiem patīk, ka viņus liela. Darbā šīs zīmes pārstāvji ir ļoti azartiski, mīl tērēt naudu, tiecas pēc visa skaistā un greznā, kā arī alkst pēc īpašas uzmanības.

Vīrietis -Lauva ir iedomīgs un dumpīgs. Viņu noteikti var “pieradināt”, taču šim procesam ir jāpieiet ļoti akurāti.

Lauvenes parasti ir ļoti populāras vīriešu vidū. Viņām ļoti svarīgs ir statuss, taču neizpalikt arī bez romantikas.

Lasi vēl: 10 iemesli, kādēļ Lauvu var uzskatīt par vislabāko Zodiaka zīmi

 

LAUVAS DARBĀ

Parasti šīs zīmes pārstāvji ieņem kādu no vadošajiem amatiem. Lai ar Lauvām saglabātu labas attiecības, Jums noteikti vajadzētu atzīt to, ka vadītājs – Lauva ir vistalantīgākais, radošākais, gudrākais un labākais priekšnieks pasaulē! Viņš no Jums gaida pilnu atdevi, lai būtu drošs par to, ka Jūs tiešām esat tas, kurš viņam patiesi ir vajadzīgs.

LAUVA MĪLESTĪBĀ

Vīrieši – Lauvas mīl, kad par viņiem sajūsminās. Šīs zīmes pārstāvis būs kopā ar to sievieti, kura “glaudīs viņu pa spalvai”. Šis vīrietis ir savas izredzētās saimnieks, tāpēc arī vislabāk zina, kur un ar ko viņai būt labāk pavadīt laiku, kādu kleitu vilkt un kā izskatīties konkrētajā situācijā. Izsaukt viņos greizsirdību nav vērts, jo viņi tāpat zina, ka Jūs izsaucat interesi arī citos vīriešus, tāpēc lieku reizi par to atgādināt ir bezjēdzīgi. Lauva ir pārliecināts, ka dzīvo kopā ar dievieti, tāpēc Jums nāksies papūlēties, lai šim statusam arī atbilstu.

Sieviete – Lauva ir dieviete, tāpēc arī pret viņu jāizturas kā pret dievišķu būtni. Tikai nepārtraukti uzmanības apliecinājumu, dārgas dāvanas un cienīga attieksme var palīdzēt Jums iekarot Lauvenes sirdi. Ja viņa ir kādu iemīlējusi, tad tas ir uz ilgu laiku, jo viņa noteikti netērēs savu laiku, iesaistoties bezjēdzīgā flirtā.

LAUVA GULTĀ

Savas izredzētās acīs šīs zīmes vīriešiem ir ļoti svarīgi būt uzdevumu augstumos. Viņš ir uzticīgs un to pašu prasa no savas partneres. Protams, ka Lauva skatās arī uz citām sievietēm, taču tālāk par parastu viņu formu apskatīšanu viņš neiet.

Lauvene ir spēcīga siržu iekarošanā, bet ne gultā, tāpēc tad, kad lieta nonāk līdz gultas priekiem, bieži vien stiprā dzimuma pārstāvji šīs zīmes sievietēs ir vīlušies. Visa problēmas būtība slēpjas tajā, ka šīs zīmes sieviete vienmēr vēlas izskatīties nevainojami, tāpēc neļauj sev atslābināties. Tikai ērtas pozas, perfekts apgaismojums un labākās “rotaļlietas”, kas ne vienmēr ir komfortabli viņas partnerim.

LAUVAS DRAUDZĪBĀ

Šīs zīmes pārstāvji vienmēr un visur tiecas būt pirmie, tāpēc vienlīdzību attiecībās pilnīgi noteikti negaidiet. Ja nemitīgi esat gatavi šīs zīmes pārstāvjus lielīt un apjūsmot, tad Lauva kļūs par lielisku un uzticamu draugu.

Lasi vēl: Lauva. Astroloģiskais portrets un saderība

Pievienot komentāru