Lūk, kāds dzīvnieks atbilst tava rakstura tipam!

Interesants ir fakts, ka galvenās rakstura iezīmes un uzvedība starp cilvēkiem un dzīvniekiem ir identiska, jo arī starp saprātīgajām būtnēm ir “plēsoņas” un “upuri”, tāpēc mēģināsim noskaidrot, kuram dzīvniekam katrs no mums ir vislīdzīgākais. 

Lai saprastu, kāds dzīvnieks jūs esat, respektīvi, kura dzīvnieka rakstura iezīmes un uzvedība ir ļoti līdzīga jūsējai, izlasiet aprakstu un mēģiniet atrast sevi. Tas, iespējams, jums beidzot palīdzēs atbildēt uz dažiem personīgajiem jautājumiem, kas jūs moka, kā arī sniegs jums priekšstatu par to, kuru Zodiaka zīmju pārstāvji visbiežāk ir līdzīgi konkrētajam dzīvniekam.

Lasi vēl: Uzzini, kāpēc zilacaini cilvēki ir tik ļoti īpaši!

 

VILKS

Vilks ir plēsoņa, kurš pastāvīgi iet uz savu mērķi. Viņš rūpējas par savu ģimeni, nedomājot par to, ko teiks, domās vai jutīs apkārtējie. Kad runa iet par savu cilvēku vai lietu aizsargāšanu, viņš var būt nežēlīgs, jo vilks noteikti nemeklēs veidus, kā satuvināties ar kādu, jo viss “svešais” vienmēr ir drauds. Viņi ir noslēpumaini un reti kad kādam atver savu sirdi. Viņi nāk tikai tad, kad grib vai arī tad, ka uzskata, ka viņiem kāds ir jāapbalvo ar savu klātbūtni, tāpēc saukt viņus ir bezjēdzīgi. Vilks nav emocionāls, tāpēc reizēm ir ļoti grūti izturēt viņa “slimīgo” savaldību un vienaldzību, bet, ja Jūs kaut kādā veidā esat nokļuvis vilka ienaidnieku sarakstā, Jums atliek baudīt katru dzīves mirkli kā pēdējo, jo apvainojumus vilki nepiedod.

Vilki parasti ir MEŽĀŽI, AUNI, STRĒLNIEKI, ŪDENSVĪRI un VĒŽI.

LAUVA

Lauva ir liels kaķis. Lepns un majestātisks, arī fiziskā forma Lauvām vienmēr ir lieliska. Lauvas visu diennakti ir gatavas varoņdarbiem. Viņas dodas cīņā tāpēc, ka vienmēr vēlas būt virsotnē. Viņas neprot zaudēt, Lauvas ir mūžīgās uzvarētājas. Šis dzīvnieks ir dzimis līderis un vadītājs, Lauvas zina, ka viņas ir stipras, tāpēc nesaprot vārdus “zaudējums”, “nogurums” un “kompromiss”. Lauvas neko nedara sava prieka vai kaprīžu pēc, viņas dzīvo, lai apmierinātu savu izsalkumu. Lauvas mīl greznību un bagātību, viņas ir radušas gūt estētisku baudījumu no visa tā, kas viņas ieskauj.

Lauvas parasti ir LAUVAS, SKORPIONI un MEŽĀŽI.

SUNS

Suns ir patiess un uzticams draugs, inteliģents sarunu biedrs un uzticīgs aizstāvis. Šim dzīvniekam ļoti raksturīga ir dedzīgā taisnīguma sajūta. Galvenie viņu talanti ir spēja uzmanīgi klausīties, kas vienmēr ļauj viņiem izprast otra cilvēka vēlmes. Viņi nemīl būt uzmanības centrā, taču īstajā vietā un laikā vienmēr tur atrodas.

Suņi parasti ir VĒRŠI, JAUNAVAS, SVARI un ZIVIS.

LAPSA

Ārēji lapsa pret visiem ir ļoti laba, taču iekšēji viņa ir ļoti mānīga. Šīs sugas pārstāvji ir atrodami katrā kontinentā, valstī un pilsētā. Ārēji lapsa ir ļoti krāšņa un pievilcīga. Lai nodrošinātu sev labsajūtu, viņa ir spējīga arī šantažēt, taču to viņā dara ļoti neuzkrītoši. Pēc savs būtības viņa ir īsta sieviete – skaista, viltīga un nāvējoši bīstama.

Lapsas parasti ir DVĪŅI, SKORPIONI, ZIVIS un SVARI.

KAĶIS

Kaķim ir nepieciešama aizsardzība. Reizēm tie var murrāt no prieka, bet reizēm arī izlaižot nadziņus. Viņi dod priekšroku omulīgai radinieku kompānijai. Galvenā viņu iezīme – paaugstināts egocentrisma līmenis. Neiegūstot pietiekami daudz siltuma un uzmanības, kaķis var kļūt nomākts un iekrist depresijā. Ja Jūs kaut kādā veidā šī dzīvnieka pārstāvjus esat aizskāruši, tad atpakaļ Jūs varat gaidīt tikai atriebību. Ja kaķis ir sliktā garastāvoklī, tad Jūs to noteikti pamanīsiet, un tādā gadījumā galvenais ir iepriecināt un izdabāt, jo 100% uzmanība un mīlestības izpausmes var glābt šo situāciju.

Kaķi parasti ir ZIVIS, JAUNAVAS un SVARI.

ZIRGS

Šis ir stalts, skaists un aktīvs dzīvnieks. Zirgs vienmēr zina to, kas ir modē, kurā laukā ir viszaļākā zāle, kā pievērst sev pūļa uzmanību. Perfekts prāta un skaistuma kombinācija. Zirgi reti kad atzīst savas kļūdas un nožēlo savus grēkus, tāpēc viņi vienmēr vaino apkārtējos cilvēkus un apstākļus, taču nekad neatzīst to, ka viņiem nav taisnība. Šie cilvēki atrodas pastāvīgā kustībā, viņiem ir vajadzīga dinamika un ātrums. Partneris – tas ir obligāts viņu dzīves priekšnoteikums.

Zirgi parasti ir DVĪŅI, ZIVIS un SVARI.

Lasi vēl: Tibetiešu horoskops; Ielūkojies ne tikai sevī, bet arī nākotnē!

Pievienot komentāru