Lūk, kādu krāsu gammu tev izvēlēties, ņemot vērā tavu matu un ādas toni!

Nav noslēpums, ka kādas noteiktas krāsas apģērbs var pārveidot visu cilvēka personību – seja sāk starot, mati iegūst skaistu toni, bet acis kļūst vēl izteiktākas. Kāda cita krāsu gamma atkal pilnībā spēj “nogalināt” visu koptēlu.

Viss slēpjas pareizi izvēlētos krāsu toņos, taču kā tad īsti izvēlēties maksimāli piemērotāko krāsu paleti?! Izrādās, ka to var noskaidrot, ja pareizi izvērtē to, kāds ir tavs ādas un matu tonis!

Lasi vēl: Iedvesmojies idejām! Jaunākās manikīra modes tendences ir klāt!

 

1. Nosaki savu ādas toni 

SKIN-TONE-BLK

Zinot, kāds ir Tavas ādas tonis, Tu viegli vari izvēlēties starp vienas un tās pašas krāsas siltajiem un vēsajiem toņiem. Paskaties uz sevi un ļoti akurāti centies noteikt, kāds tas īsti ir Tavas ādas tonis. Ja sarkani – dzeltenā toņu palete piešķir Tavai ādai starojumu, tad Tavs tonis ir siltais, bet, ja uz gaiši zilās – rozā krāsu paletes Tava āda kļūst izskata ziņā daudz svaigāka, tad Tavs tonis ir vēsais.

Piemērotākie toņi 

Sievietēm ar silto ādas toni ideāli piestāv dzeltenā, oranžā, bēšā, brūnā un rūsganā krāsa, taču sievietēm, kurām piemīt vēsais ādas tonis, ir vērts pievērst uzmanību tādām krāsām – rozā, violetajai, gaiši zilajai un zaļajai.

2. Atrodi krāsu, kas piestāv Tavu matu tonim

Jā, arī Tava matu krāsa var palīdzēt piemērotāko toņu apģērbu izvēlē, jo nav noslēpums, ka, piemēram, blondīnēm un brunetēm piestāv dažādas krāsu paletes.

Gaiši mati 

Brassy Tones in Blonde Hair

Blondīnēm ar medus vai zelta krāsas toni derēs tādas krāsas – fuksijas, tirkīzzilā vai arī piesātināti tumši zilā. Persiku, koraļļu, oranžās un dzeltenās krāsas apģērbs arī pastiprinās un izcels gaišo matu toni. Paltīnblondajām un pelnu krāsas blondīnēm stilisti rekomendē spilgti oranžos toņus un apģērbus maigā pasteļu gammā.

Tumši mati 

woman-dark-hair-625km102813

Brunetēm ar gaišu ādas krāsu ir vērts dot priekšroku maigajiem toņiem – gaiši violetajiem, gaiši dzeltenajiem, smilškrāsas un karameļu. Īpaši tumšām brunetēm ar melnīgsnēju ādas krāsu piestāvēs dziļi piesātināti toņi. Vakara iznācienam ir vērts izvēlēties – sarkano un tumši zilo krāsu, taču dienā lieliski izskatīsies ķiršu, bordo un terakotas toņi.

Rudi mati 

Auburn-Hair-Color

Rudmatēm lieliski piestāv siltie toņi – oranžie, dzelteni, smilškrāsas, haki, tumši zaļais un šokolādes.

3. Salīdzini sevi ar slavenībām

Pats vienkāršākais veids atrast sev piemērotākos toņus apģērbā – salīdzināt savu tipāžu ar kādas slavenības izskatu un pēc tam pievērs uzmanību viņu stilam, it īpaši uz sarkanā paklāja.

Slavenības ar “vēso” ādas toni

1024.redcarpet.cameron.mh.121812

Te var izcelt platīnblondo Gvenu Stefani (Gwen Stefani), bruneti Lūsiju Lū (Lucy Liu), Kameronu Diazu (Cameron Diaz) un Karu Delevinu (Cara Delevingne). Viņām visām piestāv vēsā krāsu gamma un tādas krāsas kā pelēkā, tumši zilā un vēsi sarkanā.

Slavenības ar “silto” ādas toni 

4a6e3e8bdba298f6_Scarlett

Pie šī tipa pieder tādas slavenības kā Skārleta Johansone (Scarlett Johansson), Miranda Kerra (Miranda Kerr) un Eva Longorija (Eva Longoria), kas lieliski savu individualitāti var paspilgtināt ar smaragda, olīvu un terakotas krāsu toņiem.

 

 

 

Pievienot komentāru