Lūk, kāpēc jums tukšā dūšā būtu jādzer silts ūdens!

Ūdens ir pati svarīgākā zemes sastāvdaļa, jo bez tās nav iespējama dzīvība, tādēļ ir ļoti svarīgi, lai organisms tiek regulāri hidratēts.

Diemžēl ļoti daudzi no mums nedzer pietiekoši daudz ūdeni. Tā rezultātā var iedzīvoties problēmās: grūtības koncentrēties, nepatīkams mutes dobuma aromāts un sausa āda.
Neskatoties uz jau zināmo iemeslu, ka ūdens ir nepieciešams organisma hidratācijai, ir arī daudzi citi iemesli, kādēļ ūdeni nepieciešams dzert. Un nevis parastu ūdeni, bet gan siltu un tukšā dūšā!

Lūk, pāris siltā ūdens labās īpašības:

1. Dienas pirmajā daļā uzlabo vielmaiņu
Ja rītos tukšā dūšā dzersiet siltu ūdeni, Jūsu metabolisms saņems papildu enerģijas daudzumu. Tādā veidā tiek aktivizēts metabolisms, neizmantojot kalorijas. Siltajam ūdenim varat pievienot klāt arī citrona šķēlīti.
2. Uzlabo gremošanu
Silts ūdens palīdz šķelt uzturā uzņemtos taukus, tādā veidā pārvārot tos daudz vieglāk. Ja regulāri dzersiet siltu ūdeni, ilgtermiņā sajutīsiet tā labvēlīgo ietekmi uz kuņģa un zarnu trakta darbību.
3. Dabīgs detokss
Silts ūdens dabīgā veidā kalpo kā detoksikācijas avots Jūsu organismam. Tā kā vielmaiņa, asinsrite un ķermeņa temperatūra darbojas vienlaicīgi, ķermens spēj sevi attīrīt caur sviedriem un ekskrementiem. Tādā veidā organisms atbrīvojas no kaitīgiem piemaisījumiem. Pievienots citrons vai laima sniedz patīkamu garšu, nodrošinot arī ar C vitamīnu.
4. Atvieglo menstruālās sāpes
Silts ūdens nodrošina pilnvērtīgu asins cirkulāciju, tādā veidā nodrošinot muskuļus ar nepieciešamo asins daudzumu un atļaujot tiem atslābt. Tieši tādēļ tiek atvieglotas spazmātiskās sāpes.
5. Vispārējais organisma stāvoklis
Siltā ūdenī ir daudz mazāk mikrobu, kas, savukārt, var nodrošināt Jūsu organima aizsargspējas. Turklāt, silts ūdens uzlabo sirds un asinsvadu sistēmas stāvokli.
Noteikti padalieties arī ar citiem!

 

Pievienot komentāru