Lūk, kas tev būtu jāzina, uzsākot nopietnas attiecības ar Auna zīmē dzimušo

Ja tevi interesē šis raksts, tu noteikti vēlies noskaidrot, kas tad īsti būtu jāzina par Auniem, uzsākot nopietnas attiecības ar kādu no šīs zīmes pārstāvjiem, vai arī, iespējams, pats esi dzimis šajā zīmē! 

Auni ir ļoti apbrīnojamas personības, taču ir dažas lietas, kas būtu jāzina ikvienam, kurš ar viņiem vēlas saticīgi dzīvot, jo katrs no mums atšķiras ar savu raksturu, temperamentu, vērtībām un dzīves uztveri un būtu ļoti vērtīgi to visu nedaudz paanalizēt, lai ne tikai uzsāktu nopietnas attiecības, bet tās būtu arī patiešām veiksmīgas.

Esam apkopojuši 8 svarīgākās lietas, kuras tev noteikti vajadzētu zināt, pirms stāties attiecībās ar šīs zīmes pārstāvi, turklāt tās noteikti būtu derīgi zināt arī pašiem Auniem!

Lasi vēl: Auns. Astroloģiskais portrets un saderība

 

Savā būtībā viņi patiešām ir “auni”

Veidojot priekšstatu par šīs zīmes pārstāvjiem, iztēlojies to, kāds ir tās simbols – auns. Lai arī auni noteikti nav vismajestātiskākie dzīvnieki šajā pasaulē, tomēr tie zina, kā vadīt aitu baru! Auns jau gadsimtiem ilgi dažādās kultūrās ir bijis apņēmības, uzņēmības un pārvaldības simbols.

Ja kādreiz esi veicis kādu grupas projektu, tad noteikti zini, ka Auns, visticamāk, bija tas cilvēks, kurš visiem sadalīja lomas un noteica izpildes termiņus.

Auni ir agresīvi

Aunu pārvalda kara planēta Marss, tieši tādēļ Auns dzīvo ar attieksmi “nekādas pielaidības/nekādu gūstekņu”. Auns saka to, ko jūt un necenzē to, kas nāk ārā no viņa mutes. Ja citu zīmju pārstāvji noteikti paturēs daļu sevī, Auns būs tas, kurš izteiks pilnīgi visu.

Auni ir “ugunīgi”

Auns ir uguns stihijas zīme, turklāt pati pirmā zīme visā Zodiakā. Tas nozīmē, ka Auni ir impulsīvi un kaislīgi – gluži kā uguns. Viņi nekad negaida ne uz ko un ne uz vienu. Bieži vien, pirms kaut kas tiek darīts, sekas īsti līdz galam netiek apdomātas. Tieši uguns stihija padara Aunus par kaislīgiem jebkurā jomā, tādēļ viņi ir arī kaislīgi mīlētāji.

Ja vēlies piesaistīt Auna uzmanību un veidot ar viņu ilgstošas attiecības, noteikti dodies piedzīvojumu pilnos pasākumos, pārgalvīgos ceļojumos un pārsteidz viņu ar spontānu seksu.

 

Auni ir nepacietīgi

Aunos kūsā ļoti liela enerģija. Ja tā netiek atbrīvota, tā uzkrājas un gala rezultātā notiks milzīgs sprādziens. Auna pacietības mērs ir apzīmējams ar nulli. Ja uzaicini Aunu uz randiņu, tev tur jābūt laicīgi. Nekad neliec Aunam gaidīt uz sevi!

Auniem ļoti ātri viss apnīk

Auniem piemīt vispārējs uzmanības trūkums pret lietām, kas viņiem nešķiet interesantas. Viņi vienmēr vēlas tikt izklaidēti. Tas attiecas arī uz attiecībām, skolu, darbu, mūziku un visu pārējo. Labā ziņa ir tā, ka tu noteikti pamanīsi, ja Auns būs garlaikots.

Tev jāciena Aunu personiskā brīvība

Zinot, ka Auni ir agresīvi un kaisles pilni līderi, top skaidrs, ka viņi ir ļoti neatkarīgi indivīdi, bet komplektā ar neatkarību nāk fobija no atkarības. Lai arī Auniem piemīt gana daudz vilinošu īpašību, ja tu vēlies ar kādu šīs zīmes pārstāvi veidot attiecības, tev nāksies pieņemt viņa neatkarību un vēlmi pēc personiskās brīvības.

 

Auni ir uzticami

Auni ir uzticami un aizsargājoši pret saviem draugiem un ģimeni. Tiklīdz kļūsi par daļu no “ģimenes”, Auns būs gatavs ar ragiem nobadīt ikvienu, kurš centīsies tevi aizvainot, jo tavi ienaidnieki kļūs par Auna ģimenes kopīgajiem ienaidniekiem.

 

Auns tevi mīlēs no visas sirds

Ja vien tu būsi gana veiksmīgs, lai savaldzinātu Aunu, tu noteikti zināsi, ka šīs zīmes pārstāvis tevi mīl.

 

Lasi vēl: Saderības horoskops. Mīlestība un sekss

Pievienot komentāru