Maija mēneša horoskops visām Zodiaka zīmēm

AUNS

Auniem šajā mēnesī vajadzētu būt atturīgiem emocionālajā plānā. Ja ievērosiet šo priekšnoteikumu, tad arī spēsiet pakāpties pa karjeras kāpnēm, kā rezultātā arī ievērojami pieaugs jūsu ienākumi. Meklējiet jaunus veidus, kā īstenot savus plānus – gan karjerā, gan mīlas frontē. Lai nostiprinātu savu veselību, sāciet iet uz sporta zāli, kā arī jums tiek rekomendēts pievērsties aromterapijai. Nemēģiniet sevi piespiest ievērot kaut kādas diētas, tā jūs kaitēsiet savai kuņģa – zarnu traktai.

VĒRSIS

Vēršiem, kā jau tika minēts iepriekš, šajā mēnesī būs visnotaļ smagi jāstrādā, lai uzlabotu savu finansiālo situāciju. Iespējams, ka jūs piemeklēs kādas oriģinālas idejas! Mīlestībā jums šajā periodā gaidāma īsta veiksmes josla, jo zvaigznes paredz, ka satiksiet kādu īpašu cilvēku, ar kuru šajā gadā sasaistīsiet savu likteni. Koncentrējieties uz savu garīgo stāvokli – ēdiet veselīgi un mazāk dusmojieties uz apkārtējiem!

DVĪŅI

Dvīņiem šajā mēnesī iesaka pietaupīt naudu, arī tādā gadījumā, ja tās ir daudz. Ir paredzama nopietna cīņa ar konkurentiem, tāpēc nodrošinieties ar spēku un pacietību. Jums šajā mēnesī nāksies pievērsties sadzīves jautājumu risināšanai. Privātajā dzīvē viss ritēs diezgan gludi un mierīgi, ja vien jūs paši nealksiet pēc brīvības un kaut kādām pārmaiņām.

VĒZIS

Lai Vēži maijā sasniegtu profesionālus panākumus, ir jākļūst nedaudz savāktākiem un punktuālākiem. Kredītu bankā pilnīgi noteikti nevajadzētu ņemt pat uz vismazākajiem procentiem. Ģimenes dzīvē jums ir jābūt mazāk kritiskiem attiecībā pret laulāto. Ar radiniekiem iespējami konflikti materiālajā plānā. Lai ar veselību viss būtu kārtībā, nodarbojieties ar kādu aktīvo sporta veidu un biežāk uzturieties svaigā gaisā!

LAUVA

Lai gūtu panākumus biznesā un profesionālajās lietās, jums šajā mēnesī ir jāsavāc cienīgu un godīgu partneru komanda. Zvaigznes jums rekomendē noorganizēt kādu ģimenes izbraucienu, kas palīdzēs uzlabot attiecības gan ar mīļoto cilvēku, gan bērniem. Lai nekaitētu savai veselībai, jums šajā mēnesī ļoti rūpīgi jāsadala savi spēki. Ievērojiet stingru uztura režīmu un iekļaujiet savā uzturā vairāk zaļumu, dārzeņu un augļu.

JAUNAVA

Jaunavām šajā mēnesī nevajadzētu ķerties klāt vairākām lietām vienlaicīgi. Pievērsieties savai ikdienai un nelielajiem darbiņiem, mēneša beigās tas pilnīgi noteikti atmaksāsies. Ja jums ir kāda vasarnīca vai lauku māja, tad pavadiet vairāk laika pie dabas krūts. Lai radinieki jums “nepiekasītos” katra sīkuma dēļ, esiet pret viņiem daudz uzmanīgākas un jūtīgākas. Joga, vingrošana un rūdīšanās procedūras var palīdzēt nostiprināt jūsu imūnsistēmu.

SVARI

Ja Svari ļoti radikāli vēlas mainīt gan savu profesiju, gan personīgo dzīvi, viņi šajā mēnesī pilnīgi noteikti nedrīkst sēdēt uz vietas. Neviens cits jums naudu mājai neiedos un arī karjeru nenodrošinās. Ģimenē var izcelties kaut kādi strīdi, kas būs saistīti ar naudas lietām, tāpēc centieties visus jautājumus atrisināt paši patstāvīgi. Fiziskā slodze un dusmu lēkmes var apdraudēt jūsu veselību šajā mēnesi, tāpēc mēģiniet vairāk laika veltīt atpūtai.

SKORPIONS

Skorpioni šajā mēnesī, iespējams, pārcelsies uz kādu citu pilsētu vai arī iegādāsies nekustamo īpašumu. Ar finansiālo jomu jums viss būs kārtībā, tāpēc satraukumam nav pamata. Arī mīlas frontē jums gaidāms ļoti veiksmīgs periods. Ļoti uzmanīgiem jābūt uz ceļiem un ar ekstrēmajiem sporta veidiem, jo šajā mēnesī pastāv ļoti lielas iespējas gūt traumas.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki maijā pastāvīgi balansēs starp problēmām un laimīgajiem dzīves mirkļiem, lai gan jūs pilnīgi noteikti atradīsiet izeju no jebkuras sarežģītās situācijas. Biežāk vērsieties pēc padoma pie saviem tuviniekiem. Veselības problēmas šajā mēnesī nav gaidāmas, taču mīlas frontē gan gaidāms nemiers un ne mazums vilšanos. Darbā jums nāksies pierādīt savu profesionalitāti, taču gala rezultātā jums būs visas iespējas iegūt daudz perspektīvāku amatu.

MEŽĀZIS

Mežāžiem šajā mēnesī vajadzētu mazāk skatīties atpakaļ un vairāk dzīvot tagadnē. Ja jūsu finanšu sektoru skar kaut kādas problēmas, centieties neaizņemties naudu. Personīgā dzīve solās būt krāšņa, ja vien jūs būsiet spējīgi uzņemties iniciatīvu. Lai stiprinātu savu imūnsistēmu, ēdiet vairāk vitamīnu un nodarbojieties ar sportu. Ģimeniskajiem Mežāžiem var nākties piestrādāt pie savām attiecībām ar otro pusīti.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri ir īsti situāciju un apstākļu meistari, tāpēc pie draugiem pēc padoma pilnīgi noteikti nevērsīsies. Esiet godīgi un patiesi pret tiem, kurus mīlat, tad arī liktenis jūs šajā gadā apbalvos pēc nopelniem. Jums izdosies pakāpties augstāk arī pa karjeras kāpnēm, ja vien nesāksiet ar saviem plāniem lielīties kolēģiem. Lai uzlabotu savu veselību, dodieties kādā izbraucienā vai arī vienkārši izejiet visas medicīniskās pārbaudes.

ZIVIS

Jums šajā mēnesī atliek vien pasmaidīt, kad pielūdzēji jums ir jau pie kājām. Kas attiecas uz finansēm, tad arī ar tām nekādas dižās problēmas nebūs, ja vien jūs neizlemsiet iegādāties kādu bezgala dārgu, bet nekam nederīgu lietu. Darba būs gana daudz, tāpēc koncentrējieties šajā mēnesī uz to, kā arī sekojiet līdzi savai veselībai, pretējā gadījumā jums draud saaukstēšanās, jo laika apstākļi taču šajā periodā ir tik mānīgi!

 

Pievienot komentāru